torstai 17. toukokuuta 2018

Matkailu: Radisson Blu Bukarest

Vietin viikonloppua Romaniassa, Bukarestissa ja Radisson Blu Bucharestissa.Hotelli sijaitsee aivan Bukarestin keskustassa ja sen palveluihin kuuluu mm. monipuolinen spa.
Saavuimme lentokentältä hotelliin omalla taksikuljetuksella, jonka olin tilannut sähköpostitse hotellin myyntipalvelusta. Kuski esitteli meille matkalla lentokentältä hotelliin nähtävyyksiä ja saimme häneltä erittäin hyviä vinkkejä Bukarestiin. Romaniassa hintataso on huomattavasti alhaisempi kuin Suomen hintataso.


Hotellin spassa voit nautiskella poreissa tai uida matkaa sisä-tai ulkouima-altaassa. Korotimme pienellä lisämaksulla huoneluokkaamme Business- tasoon ja siihen kuului suuri huone upealla kylpyhuoneella ja pääsy Loungeen, jossa nautimme niin aamiaista, päivällä pientä snackiä ja iltapalaa juomineen. Aamiainen on niin kattava, ettei nälkä pääse yllättämään kuin vasta iltapäivällä. Lounge-emäntä tulee kysymään aamiaisella millaisena haluaa kananmunansa paistettavan, haluaako pannukakkuja kera vaahterasiirapin vai mitä muuta pitkästä menulistasta, josta kaikille löytyy jotain. Ja jollet halua noista pöydästä pois loungessa, niin sinulle tuodaan juomaa ja syötävää aina loungessa pöytään palveltuna. Loungesta oli upeat näkymät Bukarestin ylitse ja palvelu oli mitä hienointa, siinä koki olevansa maailman nainen. Loungeen kuuluu siis virvoitus- ja alkoholijuomat.


Voin vain suositella Radisson Blu-hotellia ja sen atmosfääriä sekä asiakaspalvelua. Vaikka huoneessa oli kokolattiamatto, niin sisäilmasairastuneena nenäni ei mennyt tukkoon eikä henkeni salpautunut. Huone oli todella tasokas, siisti ja sen ikkunasta oli kaunis näkymä altaalle. Hotellissa on aivan perushuoneita, Business-tason huoneita, sviittejä ja Elite Apartmentsejä, joihin kuuluu oma keittiö. Hotellin yleiset tilat olivat iltaisin valaistu kauniin sinisiksi ja kerroksissa kiersi vartija luomassa extraturvaa asukkaille.


Ja jos kaipaa spa-elämystä hieman edullisemmassa majoituksessa niin allasalueen toisella puolella Radisson Park Inn-hotelli. Altaisen vesi oli todella lämmintä, eikä kertaakaan tarvinnut pelalle, kuten joskus käy spassa. Hotellissa on myös maailman tason kuntosali kattavine palveluineen.


Hotellin läheisyydessä, toisella puolella katua oli Guccin liike ja lähistöllä oli muutenkin hieman parempia hotelleja. Ihastuin niin ikihyviksi Bukarestiin ja Radisson Blu-hotelliin, että aion palata sinne ehdottomasti tulevaisuudessa. Hotelli vastaa viiden tason hotellia ja sen se on ansainnutkin.

Voit käydä Instagramista katsomassa videon spa-alueelta ja muita Bukarestin matkankuvia jo ennakkoon, satumkirjavainen.Uimapuku: Change Lingerie


Kengät: Minna Parikka
Tunika: Ostettu Singaporesta Little Indiasta
Housut: Gina Tricot
Korvakorut: Via Minnet


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig