tiistai 22. toukokuuta 2018

Vinkki: Luksushotelli St.George Helsingissä

Vietin viikonloppuna upean illan ja hotelliyön aamiaisineen aivan uudessa St.George-hotellin Ateljee-huoneessa Helsingin keskustassa.
Ateljee-huoneesta avautui kaunis näkymä Ruttopuistoon.
 Hotellihuone oli moderni ja todella huolella sisustettu. Huoneiden sisustustavaroita on tuotu mm. Tuniasta, Turkista ja Marokosta."Hotel St. Georgen rakennuskokonaisuuden vanhimmat osat ovat 1840-luvulta, mutta sen tunnetuin osa, jonka suunnitteli arkkitehti Onni Tarjanne, valmistui vuonna 1890. Tarjanteen tunnetuin työ on Suomen Kansallisteatteri vuodelta 1902.  Yrjönkatu 13:ssa on toiminut muun muassa Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, sekä Suomalainen Klubi.  Rakennus on myös toiminut päivälehtihistoriamme uranuurtajan Suomettaren painotalona. Hotel St.Georgen kiinteistön tarinat ovat tärkeässä roolissa hotellin tiloissa sekä tapahtumien innoittajana hotellin valmistuttua."
Kylpyhuone oli todella upea, sellaista nähdään harvoin Suomen hotelleissa, samoin sen pyyhkeet sekä kylpytakit olivat niin laadukasta paksuamateriaalia, etten ole aiemmin kokenut samanlaista elämystä. St. Georgessa on mietitty loppuun saakka kaikki sisustusratkaisut. Hotellihuoneesta löytyy tallelokero, minibaari, kahvinkeitin ja Soda Stream hiilihapotuslaite sekä Hintsa Performancen liikuntaohjelma.


"Upean arvokiinteistön 10.000 neliötä seitsemässä kerroksessa muodostavat hotellikokonaisuuden, joka käsittää 148 huonetta sekä viisi sviittiä. Jokaisella sviitillä on oma erityinen yhteytensä Suomen, Helsingin ja rakennuksen historiaan. 

Hotelli St. George Care on pohjoismaisen selkeä spakonsepti uima-altaineen, sauna-ja lepotiloineen sekä hoitohuoneineen. Ravintola Andrea ja St. George Bakery & Bar tulevat olemaan todellisia kaupunkilaisten ja vieraiden kohtaamispaikkoja.  

Hotellin kruununjalokivi, Wintergarden rakennetaan kiinteistön sisäpihalle lasikaton suojaan. Wintergardenin inspiraationa ovat olleet klassiset 1700 ja 1900 luvun aatelisten konservatoriot viherhuoneineen ja taidekokoelmineen."


Hotellin aamupala muistuttaa brunssia ja sain todellisen makuelämyksen ja makumuiston, kun maistoin lasipurnukassa ollutta jogurttia, se maistui aivan 90-luvun Metsätähti jogurtilta.
Hotellissa on myös spa-osasto, josta löytyy erilaisia kauneus-ja hyvinvointipalveluita sekä sauna ja allasosastot. Hotellissa on myös oma kahvila/konditorio, ravintola ja baari. 
St.Georgeen kannattaa ehdottomasti tulla niin läheltä kuin kaukaakin. Se on käymisen arvoinen kohde, siellä tunnet olevasi arjen puolella. Sellaista tunnetta meistä jokainen kaipaa välillä. Arjen luksusta ja makunautintoja kauniissa ympäristössä ja hyvässä seurassa. 
Uima-asu: Change Lingerie


Toppi: Ril´s

Kutsuin muutamia ystäviäni tutustumaan tähän monipuolisen kauniiseen, mutta historiallisen arvokkaaseen hotelliin ja sen atmosfääriin. He olivat aivan myytyjä tästä upeasta kokemuksesta.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig