torstai 24. toukokuuta 2018

Yhteistyö: Instrumentarium & kevään ja kesän 2018 mallisto*

Postaus on tehty yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.
Ihastelin taannoin Indiedaysin Blog Awardseissa Instrumentariumin upeita uusia aurinkolasimalleja. Koska käytän päivittäin silmälaseja, niin on tärkeää myös aurinkolaseissa, että niihin saa monestikin hankittua teholliset linssit.  Tosin käytän myös piilolinssejä silloin, kun aurinkolaseissani ei ole vahvuuksia.


Omistan tyylillisesti erilaisia silmä- ja aurinkolaseja, koska niillä saa luotua eri tilanteisiin erilaista näköä itselleen. Minulle on tärkeää myös aurinkolaseissa oleva korkea UV-suoja, koska en halua, että näkökykyni kapenee enää yhtään enempää. Kannan ulkomanamatkoillanikin mukana aina varasilmälaseja ja pareja aurinkolaseja.


Näissä Instrumentariumin pisteellä Jere Viinikaisen ottamissa kuvissa on ihanasti kesän loistoa ja vehreyttä.  Tänä kesänä aurinkolasimuodissa nähdään paljon pastellivärejä ja materiaaleissa pinnalla ovat erityisesti muovi ja keveä metalli. Kehysten muotokielessä näkee ns. kasaria ja ysäriä, paluu tulevaisuuteen -henkistä futuristisuutta sekä vastapainona myös menneiden vuosikymmenten klassikoita. Lasimalleissa näkyy mennyt aika ja asenne.

Itse suosin näyttäviä laseja, niin silmä- kuin aurinkolaseissakin. Monesti päätän hankkia vaaleammat lasit, mutta kappas, astelenkin putiikista ulos tummien pokien kera. Ihastuin ensimmäisessä kuvassa oleviin Calvin Kleinin silmälasikehyksiin ja luulenpa, että hankin ne seuraavaksi. Nämä Calvin Kleinit taipuisivat hyvin myös aurinkolaseiksi, koska niissä on paksu kehys.

"Tänä keväänä voit pukea niin 50-luvulta inspiraationsa saaneen cat eye -kehykset tai –aurinkolasit Max Maran mallistosta, 70-luvulta inspiraationsa saaneet Chloén oversize-aurinkolasit tai 90-luvun hitin: matalat ovaalin muotoiset aurinkolasit Voguen tyyliin.
Vuosikymmenten kirjo ei ole aikoihin ollut näin inspiroiva! "

Tämä kevään ja kesän uudet kehys- ja aurinkolasitrendit löydät tämän linkin takaa. 


Mukana menossa komea Harrin matkassa maailmalla ja aina upea 

Mekko:Muotikuu
Korvakoru:Heidi Vornan

Ne Tammelat-blogin upea Katri hehkuvassa tunnelmassa.
Omista laseistani tulee mieleen 70-luku ja Janis Joplin.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig