keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Matkailu: Välimeren loistoristeilijä Costa Magica

Olin tutustumassa Loistoristeilyjen Costa Magicalla.
Costa Magica seilaa yleensä Välimerellä, mutta nyt se oli Pohjolassa seilaamassa Tukholma-Helsinki-Pietari-Tallinna-Tukholma reitillä. Koetin googlata risteilykokemuksia eri suomalaisista blogeista tältä laivalta, mutta en onnistunut löytämään sellaisia.


Olen jo pidmemmän aikaa pohtinut sitä, millaista tällaisella suurella risteilijällä mahtaa näyttää sisätiloissa ja nyt sain oivan tilaisuuden tutustua tähän risteilijään.
Kiitoksia Loistoristeilyille ja Sarille mahdollisuudesta tutustua tähän upeaan laivaan.


"Costa Magica on nimensä mukaisesti maaginen. Suuri alus pitää sisällään muun muassa 1 358 tilavaa hyttiä, 11 viihtyisää baaria, neljä uima-allasta, kolmikerroksisen teatterin sekä hyvinvointikeskuksen kuntosaleineen ja saunoineen. Tekemistä löytyy loputtomasti. Päivät voi viettää esimerkiksi altaalla tai shoppaillen, ja illat kasinolla, discossa tai teatterin showssa. Magica pitää sisällään myös kulttuuria: niin laivan taidevalikoimassa, ruokatarjonnassa kuin sisustuksessa voi huomata italialaisen otteen. Risteilijässä parasta on sen monipuolisuus. Sinun ei tarvitse valita luksusloman ja rennomman matkan väliltä, sillä Magicalla saat molemmat."


Laivalta löytyy 5 uima-allasta ja 4 poreallasta sekä ulkoilmajuoksurata. Laivalla on myös pelkästään aikuisten uima-allas, johon lapsimatkustajilla ei ole lupaa tulla.
Itse olen uima-ja porealtaiden ystävä niin nämä ovat ehdottomat jutut, joita lomakohteesta tulee löytyä. Unohtamatta hyvin varusteltua kuntosalia. Hyttejä on valittavana parvekkeellisia, jotka ovat kaikken kalleimpia, sitten on ikkunallinen hytti sekä ikkunaton hytti. Ja jos oikein luksusta haluaa matkalleen, niin kannattaa varata sviitti. 
Tavalliset hytit vastaavat Ruotsin- ja Tallinnan laivojen Deluxe-hytin kokoa eli aivan pienissä tiloissa ei tarvitse matkata. Olisihan se upeaa olla omalla parvekkeellaan ja katsella kauniita maisemia aurinkoisessa säässä.


Nautimme vierailun lopuksi hyvässä seurassa viiden ruokalajin makoisan menun kera viinin ristelijän Bellagio-ravintolassa.
Olen haaveillut Huippuvuorten eli Jäämeren risteilystä, Norjan vuonojen-risteilystä sekä Välimeren risteilystä jo jonkin aikaa.
Kenties vielä joskus pääsen risteilemään kauniissa maisemissa.
Risteilyn hintaan kuuluu siis lennot kohteeseen, josta laiva lähtee sekä ruuat ja juomat. Risteilyillä on mukana opas, jonka kanssa voit tehdä pientä maksua vastaan tutustumiskäyntejä kaupunkeihin. Opas on heti satamassa vastassa ja auttaa sinut laivaan.

Ja jos jostain syystä lennot olisivat myöhässä ja olet varannut risteily+lentopaketin Loistoristeilyjen kautta etkä meinaisi keritä lennolle, niin silloin varustamo hoitaa lennot, niin että kerkiät risteilylle.

Jos kiinnostuit Loistoristeilyjen upeista laivoista ja risteilyistä, niin kannattaa olla yhteydessä Loistoristelyiden asiakaspalveluun, koska laivavierailuja järjestetään muutaman kerran kesän aikana.Costa Magica yleistietoa
• rakennusvuosi 2004
• matkustajakapasiteetti 3 470
• henkilökunnan määrä 1 027
• vetoisuus 102 587 tonnia
• pituus 272,19 m
• leveys 35,54 m
• kansia 17, joista 13 risteilyvieraiden käytössä
• risteilynopeus 20 solmua
• maksiminopeus 22 solmua


SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig