torstai 11. heinäkuuta 2013

9 hyvää ja 10 kaunista!

Sain jokin aika sitten Valkoisen lumoissa- blogista mukavan kysymyshaasteen. Ja nyt minulla on aikaa toteuttaa se :)
Päivät ovat menneet nopeasti. Lomamoodi. Lomalla pitäisi nauttia ajattomuudesta. Sisustamista. Viime aikoina on ollut lempeää lämpöä, ei lainkaan tukalaa. Olen ollut hoitotätinä tuttavieni lapsille. Ollaan pelattu lautapelejä, paistettu lettuja, syöty mansikoita, katsottu piirrettyjä ja kasattu legoja. Rentouttavaa. Ollapa vielä lapsi. Olen ainakin lapsenmielinen.



Parvekkeemme nurkkausta, siellä on lyhtyjä, kukkia ja Grace Kellyn kuva. Grace on yksi maailman kauneimmista naisista.
 Lautapelit kunniaan, niiden pelaaminen on todella mukavaa!


 1. Mistä unelmoit? Unelmoin usein ja unelmani ovat usein realistisia ja toteutettavissa olevia. Unelmoin siitä, että asumme järven- tai merenrannalla. Unelmoin siitä, että voisimme matkustella enemmän ja uusi maa/matkakohde on aina yksi unelmantäyttymys. Toki se lottovoittokin on yksi unelma, joka mahdollistaisi niiden unelmien toteutumisen. Tosin en tarvitsisi miljoonia, muutama kymppi/satatuhatlappuinen helpottaisi unelmien toteutumista.
2. Elokuva vai kirja? Kirja. Minulla on nyt ikioma lukunurkka olohuoneessamme. Tykkään myös katsoa elokuvia. Mutta kauhuleffoista en välitä (lue: en uskalla katsoa).

3. Mitä kivaa teit eilen? Olen kesälomalla ja ajantaju on mennyt täysin metsään. Illalla tarkistin kännykästä onko huomenna keskiviikko vai torstai. Tein eilen illalla kotitekoisia pitaleipiä, autoin naapurin tätiä, tein vieraallemme tapasillallisen ja olin lomamoodissa.


4. Onko toivomuslistallasi jokin tietty hankinta kotiin? Muutettuamme kaksi viikkoa sitten uuteen kotiin on listalla ollut ja on edelleen montakin hankintaa. Aina täytyy vaan tarkistaa tilinsaldo, nyt odotellaankin tilipäivää. Olen hankkinut piensisustusjuttuja ja muutamat verhot sekä vaatekaapin makuuhuoneeseen. Haluan lukunurkkaan pienen lipaston/tason, johon laitan kirjoja sekä lampun.

5. Kotiaskare jota inhoat? Ikkunoiden peseminen ja vaatehuoneen siivoaminen. Vaikka vaatehuoneesta löytyy usein siivouksne yhteydessä oikeita aarteita.
 

6.  Mikä on parasta arjessa? Arki on itsessään hyvää, kunhan muistaa, että näkee asioissa monta eri puolta.
Kun on sydämen hyvyyttä ja mielen kauneutta niin elämä on kaunista ja antoisaa. Elämään voit vaikuttaa itse hyvin paljon ja arjestakin saat luksusta sekä juhlaa kun järjestät kivoja pieniä tapaamisia ystävien tai hyvän kirjan kanssa. Hyvä ruoka on osa arkea. Tykkään liikkua paljon ja auttaa kanssaihmisiä sekä eläimiä.
 


7. Mikä saa sinut onnelliseksi? Perhe. Pienet asiat, kuten se, että saa hyvän päivän toivotuksen, muutaman kivan sanan tai hymyn. Pienet kohteliaisuudet tai niiden unelmien toteutuminen. Matkustaminen ja matkan odottaminen on aina kiva asia. Hyvä ruoka saa aina hyvälle mielelle. Kiireettömyys ja hyvien ystävien kanssa vietetty aika.
8. Mitä sinulle uutta harrastusta haluaisit ehdottomasti kokeilla? Surffausta ja kirjan kirjoittamista sekä sijoittamista. Mutta täällä Suomen maassa surffaus ei ole oikein mahdollista, muualla kuin netissä. Mutta purjehduskin kelpaisi. Sijoittaminen olisi varmasti mielenkiintoista mutta siihen tarvitaan aika paljon ylimääräistä rahaa.
 


9. Maaseutu vai kaupunki? Sekä että. Maaseutu lähellä kaupunkia. Kotini läheisyydessä on ehdottomasti oltava lampi/järvi/meri. En voisi asua satojen kilometrien päässä kaupungista.
     
  10. Lempihetkesi päivästä? Hyvin alkanut aamu ja ilta. Usein iltaisin minulla on paljon energiaa kirjoittaa ja tehdä kotitöitä. Kunhan vaan jaksaa nousta aikaisin aamulla niin on ihanaa ihastella auringonnousua rantakalliolla siemaillen aamuteetä ja pieniä piknikeväitä. Joinakin päivinä sitä toivoo vain, että olisi jäänyt nukkumaan koko päiväksi.



Minun kysymykseni seuraaville,

1. Kaupunkiloma vai rantaloma ? Perustelut.
2. Paras asia, joka sinulle on tapahtunut viime aikoina ?
3. Paras kesäherkkusi ja mahdollinen resepti ?
4. Kesäperinteesi ?
5. Paras viimeisin sisustusostoksesi ?
6. Millainen on unelmiesi asuinympäristö ?
7. Suomen kielen kaunein sana ?
8. Millaisia kesäsuunnitelmia sinulla on tai oli ?
9. Paras vuodenaika ?
10. Mikä  saa sinut onnelliseksi ?

Haasteen heitän eteenpäin seuraaviin blogeihin:


Toimeliasta torstaita ystävät! 
Tehdään pieniä iloisia asioita kanssaihmistemme iloksi, näin hyvä kiertää.



SHARE:

13 kommenttia

  1. Tykkään niin lukea näitä! :-) Aivan ihana :-) Ja kiitos tästä kovasti! <3 Laitan listalle ja toteutan :-)

    Kaunista päivää! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos Satu haasteesta, paneudun siihen kunhan ehdin :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Satu :) Vastailen näihin kyllä jossakin vaiheessa, oikein ihanaa päivää!

    VastaaPoista
  4. Kiitos haasteesta, laitan toteutuslistalle. Näitä on aina mukava lukea :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Satu haasteesta, aloitin jo vastaamisen, mutta kuvien kerääminen vie aikaa joten postaus tulossa illaksi tai huomenaamuksi ja kohta lähtö jo Linnanmäelle.

    VastaaPoista
  6. Kiitos haasteesta. Otan sen vastaan ja palailen asiaan. Mukavaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
  7. kiitoksia vaan haasteesta! palaan siihen kyllä jahka kerkiän :)

    VastaaPoista
  8. Oikein kiva lukea tällaisia! Tulet tutummaksi enemmän ja enemmän. :)

    VastaaPoista
  9. Kiitos haasteesta. Pitää yrittää viikonloppuna ottaa haaste vastaan ;)

    VastaaPoista
  10. Kiitos haasteesta! Toteutan sen jossain vaiheessa :)

    VastaaPoista
  11. tiedätkö..rupesin tätä haastetta toteuttamaan ja tajusin vastaillessani että miehän sain saman haasteen samaisesta blogista ja olenkin sen jo postannut, joten passailen tällä erää :D

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig