lauantai 6. heinäkuuta 2013

What goes around comes around!

Perjantai oli varsin mukava ja aurinkoinen päivä ja sain aikaiseksi paljon hyvää. Päivän hyvät työt tehty! Vanhaa sukulaismiestä autettu kotitöissä, tuttava vanhuksen koira käytetty pitkällä iltalenkillä ja omalla kauppareissullani autoin tuntematonta naisihmistä kauppakassien kantamisessa kaupasta autolle. What goes around comes around! Aina kaikesta ei tarvitse hyötyä, koska uskon vahvasti siihen, että kun teen hyviä tekoja niin myös minulle tapahtuu hyviä asioita.

Tänään lähetän kummikoiralleni Romaniaan herkkulähetyksen. Saan tarhalta joka kuukausi kuvia ihanuudesta. Hän on niin kaunis tyttökoira :)  Löysin Tori.fi-sivustolta olohuoneen lukunurkkaukseen nojatuolin ja rahin aivan pilkkahintaan. Rahi ja tuoli ovat uudenveroiset ja maksoin niistä vain 90e, verrattuna siihen kuinka paljon nämä maksavat uutena kaupassa. Väriltään nojatuoli ja rahi ovat tummansuklaan ruskeat ja sopii sisustukseemme erittäin hyvin.


Keittiömme seinää koristaa vanha Hyvien ässien-ohje. Siinä on käytetty hauskaa kieltä ja esimerkiksi voi kehotetaan pesemään :D
 Kisu valtasi uutukaisen nojatuolin ja nauttii siinä nyt päikkäreitään. Ilmeisen hyvä hankinta :)

Tällainen on uusi nojatuoli ja rahi.
Olkkariin kävin eilen katselemassa harmahtavia, ohuita verhoja. Tänään aion mennä sisustusliikkeeseen tilaamaan uudet verhot. Koti on pientä silausta vaille valmis. Makuuhuoneeseen on tilattu kaapit, nyt alkaa näyttämään hyvältä.


Heinäkuun ensimmäinen viikonloppu. Ulkona sataa vettä ja salamoi. Taivas on tumma kuin mustasametti. Taivas tummenee puolilta öin, linnutkin vaikenevat. Kaikkialla on tyyntä myrskyn edellä. Odottava fiilis. On tunnelmallista istua parvekkeella tuolissa ja katsella salamoiden välähtelyä viinilasi hyppysissä. Ilma selkiintyy, kun hieman sataa ja ukkostaa. Ukkonen on kaunista katsottavaa siihen saakka kunnes se särkee paikkoja tai satuttaa ihmisiä, silloin sen voima on liian suuri ja se ei ole enää kaunista. Aivan kuin taivaan sähköpistokkeessa olisi vikaa, kun taivaalla välähtelee.

 Eilen illalla kävimme ystävättäreni kanssa pitkällä iltakävelyllä satamassa, söimme grilliruokaa kera pommacin, juoksimme sadetta pakoon, muistelimme nuoruutta ja saavuimme kotiin juuri ennen kuin alkoi ukkostaa ja sataa vettä. Täydellinen ajoitus! Ystävättäreni on kuviksen maikka Etelä-Suomessa, erittäin taiteellinen persoona, joka piti viime kesänä Pariisissa taidenäyttelyn. Puhuttelevia maalauksia.

Aion viettää monta kivaa lukuhetkeä uutukaisessa nojatuolissa. Olen haaveillut kauan kirjastohuoneesta, nyt saan pienen palan lukunurkkaa, tykkään! Yksi pieni toiveeni on kuultu ja toteutettu. Huomasin eilen illalla, että olen oikeasti loma. Olen ollut lomalla jo reilun kuukauden ajan ja nyt vasta tajuan sen tosi asian, että voin oikeasti ottaa rennommin. Olen nukkunut stressiäni pois parin yön ajan, nukkunut kuin tukki. Eilen huomasin myös, että olen huono hortonomi. Minulla on oli vastoittain kodinonni ja rahapuu mutta ne nukkuivat pois. Tietääkö kodinonnen ja rahapuun kuolemat huonoa onnea? Olenko kirottu iäksi? Onni on kotoa kaikonnut huonon viherpeukaloiduuden myötä ja talous asioissakaan ei ole kehumista kun rahapuu meni kuolemaan. Taidan siirtyä kokonaan viljelemään pelkkiä rikkaruohoja ja muovikasveja :D Saako muovikukatkin tapettua? Mulle tuskin enää myydään kohta eläviä kukkia ja kasveja, olen "kukkienmurhaajien" listalla. Tuo minulle kasvisi, joista haluat päästä pikaisesti eroon! :D


 Hyviä hetkiä viikonloppuusi toivotellen, 


SHARE:

6 kommenttia

  1. Enpä olekaan kuullut tuollaisesta kummikoira-asiasta koskaan. Kuulostaa mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähetän kuukausittain 10e kummikoirani terveydenhoitokuluihin ja silloin tällöin lähetän lelu-ja herkkupaketin :)

      Poista
  2. Ihanan positiivinen postaus! Hyvistä teoista tosiaan tulee niin hyvä mieli, ettei vastapalvelusta jää edes kaipaamaan. :) Nojatuolikin näyttää erittäin kivalta. Niin, ja täältä löytyy myös yksi kasvien tappaja... en ymmärrä, mikä siinä aina menee pieleen. :D Valmistujaislahjaksi sain kaksi orkideaa, ne ovat ihme kyllä pysyneet hengissä jo kohta kuukauden. :)

    VastaaPoista
  3. Näin se on. Hyvä tulee takaisin. Kiva postaus. :)

    VastaaPoista
  4. Minäkin uskon tuohon, että kannattaa laittaa hyvä kiertämään. Näin yritän toimia myös elävässä elämässä. :)

    VastaaPoista
  5. Hyvä kannattaa laittaa kiertämään :) Ihastuttava lukunurkkaus! Itse en ole kokenut vielä tänä vuonna ukkosta, hyvä niin, koska pelkään sitä hieman :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig