maanantai 29. heinäkuuta 2013

Eppujen keikalle, jihuuuu!

Tänä iltana WaskiAreenalla esiintyy Eppu Normaali! Legendaarinen suomalainen bändi. Odotan innolla. Ystävättäreni saapuu kohta ja suuntaamme hänen sekä mieheni kera WaskiAreenalle ensin ruokailuun ja sitten tunnelmoimaan konserttia.

Konserttiliput eivät olleet mitenkään edulliset, ruokailun kera 50e ja ilman ruokailua 25e. Olisin tykännyt käydä useammassakin konsertissa, kuten eilisessä Sonata Arctican konsertissa mutta jostain on tingittävä, kun on matkalle lähtö. Waskiviikossa on se hyvä puoli kotikaupungilleni, että silloin täällä on tavallista enemmän lomalaisia, katukuvakin on vilkkaampi. Alunperin Waskiviikolla oli vain vaskisoitinten turuuttelijoita, mutta nykyään vaskisoittajien ohella esiintyy myös tunnettuja artisteja räppäreistä poppareihin ja rokkareihin.


Aurinkoista maanantai-iltaa murut!


SHARE:

7 kommenttia

  1. Hauskaa konsertti-iltaa legendaarisen bändin parissa!

    VastaaPoista
  2. Onnellinen sinä...tunnelma on varmaan korkealla...hauskaa iltaa!

    VastaaPoista
  3. Eput ois hieno nähdä, mutta kyllä oli pitsiviikon päätteeksi mahtavaa olla myös Popedan keikalla mukana :)

    Hauskaa iltaa!!!

    VastaaPoista
  4. Mua niin hamittaa, että Waskiviikko on jo käytännössä ohi, kun itse tulen käymään kotikonnuilla loppuviikosta. Lauantaina olisi ollut kiva käydä jossain, mutta silloin siellä on enää niitä torvijuttuja. :D Hienoa kuitenkin, että sinne saadaan nykyään niin monipuolisesti hyviä artisteja! Yksi parhaista keikkamuistoistani on Maija Vilkkumaan keikka Waskiareenalla. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig