perjantai 13. joulukuuta 2013

13.luukku!

Eilisen päivän saldo: 10 tunnin työpäivä takana, ensin työpäivä omassa työpaikassani sitten mieheni firmalla. Aina ei oikein kroppa tajua, että on kiire, kun eilen sai ottaa rennosti. Kesken oppitunnin tipahti silmälasistani linssi, lasien ruuvit olivat löystyneet. Asia korjattu. Tilasin pizzan ja siellä oli jotain kammottavia rintokarvoja. Meni roskiin. Ei ollut enää nälkä. Ohi kulkeva auto heitti vedet päälleni, kun seisoin odottamassa suojatie-kyltin kohdalla päästäkseni tien yli. Kaiken kruunaa, kun kissalla silmätulehdus. Oi, miksi elämä olet koko ajan vastahakoinen?! Onneksi olen varustettu varsin pitkällä pinnalla, mutta nyt sekin katkesi! Perjantai 13.päivä on vasta tänään. Päivän positiivisen puolen kruunaa uusi keittiönmatto, yhteistyökumppaniltani Sisustus Emiliasta. Juuri se matto, josta laitoin eilen kuvan blogiini. Tavallinen päivä. Onko sellaista olemassakaan?



 We heart it


Tämän päivän luukusta paljastuu piparkakku-marenki-muffinssiaineet tuunatussa lasipurkissa. Muistanette, että noita pakettikortteja askartelin taannoin askartelumassasta. Tuon vaalean ja jouluisen pakettinauhan löysin Tiimarista. Olisihan tuota purkkia voinut tuunailla enemmänkin, mutta less is more! Elikkäs alla ohjeet kuvin todella käytännölliseen lahjaan! "Kukas ei tykkäisi muffinsseista?", käsi pystyyn! ;)
 
 
 
Lasipurnukka olisi saanut olla himppusen pienempi, mutta se ei onneksi vaikuta sisällön makuun :)




  Laitoin ensin vaaleat, kuivat aineet ja sitten tummat. Lopuksi päälle ripaus marenkimurskaa.

 Askartelin tällaisen ohjeen, jossa etukansi ja
 aukeamalla on kerrottu purkin sisältämät kuivat aineet ja koko ohje!



Kokeilin eilen mieheni liikkeellä aivan uutukaista FiveSeasonin toppatakkia, magee!
Joko teillä on talvivaatteet kuluvalle talvelle?
               
Sain eilen Kodittomien koirat ystävät ry:ltä postia. Tilasin muutaman eettisen lahjan, joista tässä kaksi esimerkkiä. Nämä maksoivat 10e/kpl.

Tästä pääset tilaamaan eetisen lahjan.
   

Tänään suuntaan naapurikaupunkiin ja vien kummilapsilleni joululahjat. Tapaan yhteistyökumppanini, jonka kanssa suunnittelemme tulevia blogijuttuja ja ensi viikolla alkavaa arvontaa ;)


 Tässä päivän toinen vinkki. Jos et halua raahata torppaa koristamaan kuusta, niin hanki sypressi, jonka koristelet joulukoristeilla.


 Aiotte käydä viikonloppuna lahjaostoksilla? Minkä takia blogi tökkii, ja heittää tekstejä miten haluaa?

Parina jouluna olen saanut lahjaksi lukuisia suklaakonvehtirasioita. Toivon, etten tänä jouluna saa yhtä ainutta suklaarasiaa. Muistaminen on tärkeintä ja lahjahevosen suuhun ei ole katsomista, mutta suklaarasioiden vaihto joulun alla ei ole oikein järkevää. Hätäinen lahjaratkaisu. Suklaarasialla ei ole enää samanlaista lahja-arvoa, kuin muutama kymmenen vuotta sitten. Siitä on tullut niin arkipäiväistä herkkua. Tosin suklaitakin on erilaisia ja esimerkiksi Stockmannin herkusta saa ihania joulusuklaita!


         

Käykääs osallistumassa yhteistyökumppanini kanssa järjestettävään arvontaan.

Jouluiloa ja kauniita ajatuksia päivääsi toivottaa, 



SHARE:

2 kommenttia

  1. Vaikka onkin 13. päivä, niin toivotaan tästä viikon parasta päivää! :))
    Kiitos kortista ♥

    VastaaPoista
  2. Tuommoinen kuivat aineet samassa pourkki on aina kovin kiva lahja! Arvaa vaan käytänkö koskaan niitä. Innostun aina leipomisesta ja ostan tarvikkeet. Kotona kuitenkin totean, että teen myöhemmin. Se myähemmin ei koskaan tule :D

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig