sunnuntai 9. elokuuta 2015

Millä oikeudella? Miten meni noin niinku omasta mielestä?

Olen miettinyt tänään millä oikeudella entinen kollegani voi julkisesti nolata minut sopimattomalla käytöksellään kertomalla paikallisessa mikrofoniin henkilökohtaisia mielipiteitäni osoitellen samalla minua?
Olin siis viikonloppuna viettämässä kotiseudullani iltaa tärkeimpieni kanssa, laulettiin karaokea ja nostettiin pari maljaa. Meillä oli hauskaa ja yhtäkkiä tämä nainen nousee lavalle kertomaan juttujaan mikkiin ja jatkaa siitä "taidokasta esitystään". Noloa! Käytöstään ei voi laittaa alkoholinpiikkiin, jos ei hallitsee itseään, on pysyttävä torpassaan.
Voisin vaan kysyä jälkeepäin, että miten meni noin niinku omasta mielestä?

Blogini on julkinen ja avoin sekä Facebook-päivitykseni ovat kavereilleni julkisia. Se mitä julkaisen on omia mielipiteitäni, eikä aina mielipiteet ole samanlaisia kuin kaikilla muilla. Jos en rakasta suuresti Lieksaa (tämän jälkeen sille on vielä suurempi syykin), niin se ei ole kenenkään muun rakkaudesta pois kotiseutuaan kohtaan. Tuollaisella käytöksellähän saadaan väkiluku lisääntymään!
Missä on se oikea Lieksan rakastaminen, kun rahat viedään Joensuuhun kauppoihin ja kylä kuihtuu kuihtumistaan.
Oli siellä joskus hyvä elää,mutta aika aikaansa kutakin.

Suuren yleisön pyynnöstä muutetaan heti takaisin Lieksaan, kun on niin kingimesta :D Vitsi*

Juttelin ulkopaikkakuntalaisten tuttujeni kanssa tästä esityksestä, jonka hekin näkivät. Tuumivat vaan,että jestas, millaisia tyyppejä noilla nurkilla kasvaa ja kasvattaa? Kaikella on rajansa.
Omaa pahaaoloaan ei pidä purkaa toisiin, on toimittava ja muutettava suuntaa. Kukaan muu ei pysty muuttamaan elämäämme kuin me itse! Aina maailmankaikkeus ei ole yhtä mieltä kanssamme jonkin asian lopputuloksesta. Elämä on yksi suuri mahdollisuuksien ikkuna meille kaikille. Sellaisia asioita ei juuri ole olemassa, joita en voisi kokea, jos niitä sydämestäni tahdon arkeeni. Asenne, ahkeruus ja maalaisjärki.

Sydämellistä päivää kaikille sydämellisille ja sydämettömille!

SHARE:

10 kommenttia

 1. No huh!
  Itse olen hyvin suorasanainen ja erilainen muutenkin mielipiteilläni ja tykkäämisilläni.
  Jokainen saa tykätä tai olla tykläämättä, mutta toisesta korvasta sisään, toisesta ulos, toivottavasti muut ystävät ymmärsivät tämän yhden yllänne en pahimman kerran.
  Tsemppiä uuden alkuun ja sydämellistä aikaa kaikessa uudessa mitä kohtaatkin uudessa asuin- ja työpaikassa ❤
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Niin hyvä teksti ja huhhuh. Eniten inhoan sellaista huumoriin kätkettyä veetuilua, jos puolustaudut olet huumorintajuton. Kateushan tuossa on kysymyksessä, mutta sitäkään ei voi ymmärtää, joten vastaan en ymmärrä, mutta koita olla välittämättä jos pystyt. Vaikeaahan se on, minäkin aina tulisitun muutamaksi päiväksi, mutta lopulta helpottaa. Vaikkapa kirjoittaminen auttaa. .)

  Hyviä unia Satu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia järkevän osuvista sanoista :) Halaus❤

   Poista
 3. Ikävää, että olet joutunut tuollaisen kohteeksi. Alkoholin piikkiin ei voi kaikkea aina laittaa eikä sillä asioita selittää. Jos ei hallitse itseään, niin sitten pitää vaan miettiä, että sopiiko se alkoholi itselleen, jos tuollaisia asioita teettää. Toivottavasti edes tajuaa pyytää anteeksi sulta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin tajuaa pyytää anteeksi. Mutta onneksi on olemassa karmanlaki :)
   Kiitos ihanasta kommentista ❤

   Poista
 4. Voi ei. Mahtaa sitä ihmistä edes vähän hävettää. Toivottavasti ainakin. Sinulla ei ole mitään hävettävää, missään nimessä.

  Ihanaa uutta alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskinpa tajuaa edes katua, kerran tuollaista pystyi tekemään. Ei ole omaatuntoa tuollaisella. Yleensä puhutaan selän takana, mutta nyt puhuttiin edessäni oikein mikkiin.

   Poista
 5. alkoholi ei ole syypää, vaan se, kuka sitä kurkustaan kaataa alas.Sinun ihanilla asioilla on hintansa, eikä mikään ole ilmaista. Se, että matkustat, maksaa ja rahat on jostain saatava. Se, että muutit Helsinkiin, maksoi oman hintansa ja vaati runsaasti rohkeutta! uskallusta luopua ja aloittaa alusta.
  Olet hieno nainen ja tuollaiset osoittelijat vain osoittavat sen, että olet heitä korkeammalla kaikessa
  -Paitsi kuolevaisen ihmisen roolissa. samalla viivalla olemme joka tapauksessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisaita sanoja ❤ Olen lukenut kommenttisi useampaan kertaan :) Kiitos!

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig