tiistai 4. elokuuta 2015

Nimen vaihdosta zen-tilaan*

Anteeksi laiskuuteni blogienne kommentointiin. On ollut kiire. Nyt kaikki muuttolaatikot- ja pussit on tyhjennetty. Seuraavaksi alkaakin häkkivaraston tyhjennys ja järjestely. Haluan varastosta toimivan, järjestelmällisen ja kaikki siellä olevat vaatteet sekä tavarat laatikoihin. Pelican Storagesta saisi ainakin sopivan kokoisia laatikoita varastointiin.

Olemme olleet vuokralaisina tässä asunnossa kesäkuun puolivälistä lähtien,mutta kiinteistöhuolto ei ole ehtinyt vaihtaa nimeämme ulko-oveen. Soitin asiasta viimeksi eilen ja tokaisin, että taitaa olla nopeampaa vaihtaa nimensä Aholaksi, joka tällä hetkellä koristaa ovea kuin odottaa heidän nimenvaihto prosessia ulko-oveemme :D


 Hyviä puolia talossa on se, että se on puoli vuotta vanha, tekniikka ja koneet ovat uusia/hiljaisia ja äänieristeet ovat kunnossa. Ei kuulu veden laskeminen, eikä naapureiden äänet (Lieksassa sai kuunnella joka sunnuntai keittiön seinän takana asuvan naapurinmummon kuuntelemia kirkonmenoja). Alakerrassa asuu lapsiperheitä,muttei kuulu minkäänlaisia ääniä. Tuskin talon asukkaista kaikki ovat mykkiä :D Tää on koti isolla koolla ja suurella sydämellä ♥

*

 Elämäntiellä esteet ovat vain hidasteita, eivät kaiken loppuja. Ja lopulta on vain uusia alkuja ja uusia mahdollisuuksia. Voin minä päivänä tahansa ymmärtää, että se mitä tapahtui elämässäni, se voi jäädä taakseni. Minun ei tarvitse käsikirjoittaa tätä päivää ja kirjoittaa tulevaisuuttani menneisyyteni mukaan. Voin luopua kaikesta negatiivisesta taakasta, voin valita elämän ilon ja rauhan. Silti katson elämääni taaksepäin kiitollisena useimmista kokemuksistani. Maailma ei muutu itsestään paremmaksi, jos ei yritä muuttaa sitä halutunlaiseksi. Se vaatii välillä aikaa. Ei mitään liikaa, vain sanoja, jotka ravistavat sieluamme ja saavat meissä aikaan muutoksen.

Huoahdan. Annan asioiden olla. Joskus etäisyyden ottaminen on parempi ratkaisu kuin täydellisesti asiaan uppoutuminen.
Zen-tila.
 SHARE:

3 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Niinköhän nimi vaihtuisi oveen jo kuluvalla viikolla :D Tässähän on kuin Espanjassa, manana manana!

      Poista
  2. Tervetuloa Helsinkiin ! Kotikaupungista on näköjään tullut tuossakin asiassa ( nimenvaihto ) varsin europpalainen city ;)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig