maanantai 24. elokuuta 2015

Olympiastadion, kummikissa Rijko - PrimaCat

Kävin eilen ostamassa edullisesti mjaukasta ja lihaisaa kissanruokaa Olympiastadionin tapahtumasta, joka saa kehräämään Käpylän kattini ja kummikisuni Rijkon Bulgariassa. PrimaCat tukee myös eläinsuojelutyötä. Olen itsekkin iloisesti yllättynyt PrimaCatin monipuolisesta ja lihaisasta valikoimasta. Tavan arkiruokakin voi olla herkkua kisuille. Olemme niin mukana tässä kampanjassa.


Käpylän kolli valitsi itselleen heti aamusta raksupussin,josta haluaa herkutella. Kun valittavana on vain laadukkaan terveellisiä valintoja niin omistajankin on helppo hymyillä ja kehrätä.
Onko Teidän kisuilla jokin tietty ruokasuosikki?
Sain PrimaCatin putiikista tällaisen herkullisen kardemummavalkosuklaalevyn, jota koristaa hieno sanoma!Mukaan lähti niin kuiva-kuin märkäruokaakin ja herkkuja. Etenkin kuivatut katkaravut ovat kisujen suurta herkkua!Kummikissani Rijko Bulgariasta. Rijkolla on ollut kova elämä, hän on kolmijalkainen ja ihana Ludmila pelasti hänet kadulta varmalta kuolemalta. Lähetän Rijkolle joka kuukausi ruokapaketin. Tällä kuulla Bulgariaan matkaa PrimaCatin herkullista ja tervellistä ruokaa. Kiitos PrimaCat.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig