torstai 20. elokuuta 2015

Taiteiden yöhön*

Huhhei, ollaan jo perjantaissa. Viikkoon on kuulunut kaikenlaista, enimmäkseen kuitenkin hyviä juttuja. Nyt kotikin alkaa näyttämään kodilta, kun taulut katsovat seiniltä. Asumme sen verran uudessa talossa(puoli vuotta vanha), ettei täällä mielellään saa porailla itse taulureikiä seiniin.

 Kurkkua on kaivanut pari päivää ja luulen, että lepo ja tropit auttavat. Ohimenevä virustauti, joka vaivaa aina näin lukuvuoden alussa. Olen niin onnellinen siitä, että meillä on ollut aikaa. Ei ole ollut kiireitä työpäivän jälkeen. Leppoisa laskeutuminen arkeen ja kisutkin kiittävät. Ensi viikolla tapaan toisia bloggareita uuden yhteistyökumppanin tiimoilta. Odotan sitä innolla. Tällaiset kutsut ovat enemmän kuin tervetulleita. Hyviä keskusteluja, makoisaa ruokaa ja namusadetta.

Tänään suunnistamme vielä Helsingin Taiteiden yöhön.
Emme aio viettää yötä kaupungilla, mutta aiomme piipahtaa keskustassa katsomassa tapahtumia ja siellä lienee aikalailla ihmisiä liikenteessä.
Taiteiden yöhön on siistiytynyt paljon, kun se ei ole enää viikonloppuna.
Onneksi viikonloppukin kurkistelee jo aivan nurkan takana ja aion muuten päräyttää blogiarvonnankin käyntiin viikonlopun aikana!
Olkaa siis kuulolla :)

"Kaikki tulee ajallaan sille joka osaa odottaa",kuten Tolstoikin sanoi.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig