torstai 16. maaliskuuta 2017

Elämys: Anaheim & NHL-matsi*

Tämän kerran jenkkimatkamme kohokohta oli päästä Anaheimiin NHL-matsiin.
Lennähdimme Las Vegasista suoraan lentokentän shuttle bussilla edullisesti (18 dollaria per henki) Anaheimiin. Los Angelesista Anaheimiin on matkaan noin 80 kilometriä. Ja sellainen matka olisi maksanut maltaita taksilla matkustettaessa. Nautimme matkamme parhaan aterian Anaheimissa aivan Honda Centerin vastapäätä olevassa ravintolassa. Alkupalat olivat pääruuan kokoluokkaa. Aluehan ei ole turistialuetta ja pidin todella paljon tästä alueesta. Siellä ei ollut turisteja.

NHL-matsissa vastakkain pelasivat Anaheim Mighty Ducks ja Boston Bruins. Molemmissa joukkueissa pelasi suomalaisia. Anaheimilla Sami Vatanen ja Bostonin maalissa oli Tuukka Rask. Peli oli todellinen kokemus. Ensinnäkin aluksi noustiin seisomaan ja laulettiin Amerikan kansallislaulu ja kesken pelin hiljennyttiin muistelemaan maailmalla sotivia amerikkalaisia sotilaita.

Pieni Ducksien bussi kuljettaa faneja lähialuilleen, sellaista ei olekaan täällä Suomessa lätkäfaneille tarjolla. Tosin Suomessa julkinenliikenne on huomattavasti parempi kuin Jenkeissä.


Kävimme shoppailemassa Ducksien faniputiikissa ja sieltä olisi löytynyt kaikenlaista hauskaa ostettavaa. Honda Centeriltä löytyi niin juomia kuin syötävääkin pelin ajaksi ja ne kaikki sai viedä mukanaan katsomaan. Eri käytäntö kuin Suomessa. Porukka veteli olutta, nachoja ja pizzaa katsomassa. Veljeni oli valinnut erinomaiset istumapaikat ja kuulema olimme Ducksien fanikatsomossa.
Saimme erittäin hyvää palvelua, kun kerroin olevamme Suomesta. Saimme käyttää membereiden hissiä :D 

Peli päättyi Ducksien voittoon!
Teemu Selänteen pelipaita on jäädytetty hallin kattoon ja joka puolella näkikin Selänteen pelipaitoja. Hän on elävä legenda. Enkä yhtään minkä takia viihtyy Anaheimissa, onhan se ihana paikka!


Pelin jälkeen päätimme jäädä alueelle yöksi, koska taksi olisi maksanut maltaita Losiin. Aivan hallin vieressä olevat hotellit olivat täynnä Bostonin faneja, joten menimme muutaman kilometrin eteenpäin ja päädyimme motelliin. Päätimme yöpyä perinteisessä amerikkalaisessa motellissa, Lemon Treessa. Se oli kokemus, aivan kuin leffoista! Tuli niin mieleeni Supernatural-sarjassa olevat motellikohtaukset.


Koska motellin hintaan kuului (aamiainen) ilmainen kuljetus Disneylandiin, niin päätimme käydä siellä. Orlandossa emme käyneet kolme vuotta sitten, joten nyt oli aikaa ja aurinkokin paistoi niin koettavahna se oli, Disneyland. Kokemus sinänsä vaikkei olisi harmittanut vaikka olisi jäänyt käymättä.

Disneylandissa on hotelleja ja sitä kautta otimme jälleen kerran shuttle bussin Losin lentokentälle ja lentokentältä otimme taksin hotellillemme. Jos sinulla on mahdollista nähdä änärimatsi, niin käy ehdottomasti katsomassa! Tosin matsin voit nähdä vain silloin, kun matkustaa Amerikkaan out of season. Ostimme liput ennakkoon netistä, liput maksoivat 40 dollaria kappale ja elämys oli mieletön. Vaikket olisikaan kovin suuri jääkiekkofani, niin käy kokemus tämä hurmos. Toivon, että vielä joskus pääsen katsomaan uudestaan änärimatsia.

Seuraavaksi piipahdetaan blogipostauksessani aidossa ja alkuperäisessä Anaheimin Disneylandissa.


Matsin videot kansallislauluineen voit tsekata Instastani satumkirjavainen


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig