keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

Romuna ja todella kipeänä - taistelutahto päällä!

Olen sairastellut jo jonkin aikaa, mutta alkuviikosta voimani romahtivat. Olen vain nukkunut, syönyt lääkkeitä ja ravaan tutkimuksissa. Mutta homehan ei näy aina kokeissa. Se on osa terveyteni reistailun syytä. Se on salakavala kaveri, joka saa puhkeamaan monia vakaviakin sairauksia. Epäpuhtaudet runtelevat kehoa.

Puhutaan paljon koe-eläimistä ja heidän altistuksesta eri kemikaaleille. Hyvä, että puhutaan ja taistellaan eläintenpuolesta, mutta entäs ihmiset. Onneksi homeen haitoista on alettu puhumaan avoimemmin. Ollaan altistuksessa homeisiin ja sairastutetaan itsemme eri sisäilmaongelmien takia. Olemme koekaniineja, jotka eivät saa sairastuttuaan minkäänlaisia korvauksia vaan olemme lopulta invalideja lukuisine sairauksineen. Koeihmiset, kuten koe-eläimet.


Mutta jotain on pahasti jo vialla, en jaksa kuin nukkua, hengittäminen on raskasta melkein vaivalloista, rintaa puristaa, nenä täynnä räkää, ruokahalu on kadonnut, iho reagoi oudosti ja nukun helposti koko päivän. Happi ei kulje kunnolla aivoihin saakka, epätodellinen olotila. Välillä tuntuu kuin tulisi sydänkohtaus. Tänä vuonna jo viides antibioottikuuri. Keho on täynnä erilaisia tulehduksia ja voidaan vaan arvailla mikä minua vaivaa?

Tilasin tänään taksin röntgeniin, koska en olisi jaksanut kävellä bussille. Tää on jo kaiken huippu! On tässä nyt jotain positiivistakin, jaksan nukkua ja hengittää. Taistelutahto on päällä!

 Välillä lasken omat siipeni lepoon ja etsin suuntaa turhia pakottamatta. Pysäyttävä vaihe uudistaa, mutta voin silti luottaa. Usko. Jokaisella on onnenhetkiä. Sinä olet itse jo riittävä syy kaikelle hyvälle, Tässä hetkessä on vahva rauha ja kiitollisuus.  Usko, luottamus, toivo, nöyryys, vahva päämäärätietoisuus ja kiitollisuus. Ne ovat parhaimmat ystävät elämään, joita kannattaa kantaa aina mukanaan elämän kokoisessa matkalaukussaan <3 Tasapainoa ja onnen väreitä, itkunpuuskan ja ajoittaisen toivottomuuden välillä. Elämä, ikiomani. Kaikella on aikansa. En pelkää liikaa.

Oli tässä päivässä jotain hyvääkin, tulin kolmanneksi Apetitin Vegeblogikisassa. Olen enemmän kuin tyytyväinen, wau! Meitä kisaajiahan oli kolmetoista.
Kiitoksia kaikille äänestäjille!

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig