torstai 16. maaliskuuta 2017

Pysähtynyt rauha ja kevään kosketus*

Kevät saapuu. Se tuntuu ja näkyy. Tunnen auringon kosketuksen käsivarsillani. Olen istunut parvekkeella jo tovin töiden jälkeen ja ihastellut tyttösten kanssa keväistä säätä, ötököiden esiintuloa, tähystelty maisemaa ja sylitelty lämmössä

Parvekelasit ja ikkunat kaipaisivat pesua. Mutta kiirettä ei ole, talvi kerkiää tulla vielä monta kertaa takaisin ennen kesää. Laiskuudessani piilee viisaus, sillä Fleming ei olisi keksinyt penissiliiniä, jollei hänen laboratorionsa olisi ollut sotkussa. Sotku luo ihmeellisiä yhteyksiä ja odottamattomia assosiaatioita. Eikös kaikki aikamme suurmiehet/naiset olleet luovia ja neroja. Hieman boheemeja, asioilleen omistautuvia. Nukahdan päiväunille lintujen lauluun. Ja näen unta puhtaista ikkunoista ja hallitustakaaoksesta.

*

Kävin jälleen Mehiläisessä asiantuntevan mukavalla lääkärillä. Lääkäri tarkasteli hetken terveyskeskuslääkärin lähetteitä ja tutkimusten tuloksia. Terkkarilääkäri oli todennut, että tulehduksia ja varjostumia näkyy poskionteloissa ja keuhkoissa. Valkosolutkin ovat korkealla. Otetaan uusintanäytteet toukokuussa. Siis 2 kuukauden kuluttua! Mehiläisen lääkäri pyöritteli päätään, "ei näin"! Asiakasta tulee hoitaa tulosten ja oireiden mukaan HETI! (Minulla on vahva mielipide kunnallisesta terveydenhoidosta ja sen liian kalliista hinnasta. Toimimaton taho!) 


Edessä on lisää tutkimuksia. Sisäilma onkin todettu jo syylliseksi. Nyt tutkitaan, mitä se on taikonut kehooni. Ennen palauduin suht nopeasti sisäilmaongelmien oireista, nyt ei olekaan asiat niin kuin ennen. Aloitin tämän vuoden puolella kahdeksannen antibioottikuurini. Kyllä, luit oikein! Tää on nyt vahvin kuuri ja jos tämä ei toimi, niin sitten on piru merrassa. Siihen vielä kaikki muut hengityselimiä ylläpitävät lääkkeet kortisonista lähtien. 
Pitäkää ihmiset puolenne, kun puhutaan sisäilmaongelmista ja jos saatte oireita, niin menkää työterveyteen sekä asiantuntevalle lääkärille!


En toivo yhtään mitään. Se mitä tulee on tulevaksi. Tai yhtä asiaa uskallan toivoa ja se on, että aurinko paistaisi vielä lämpimästi, raikas ilma virtaisi läpi keuhkojeni täyttäen kehoni meri-ilmalla, makoilisin paksun kirjan kera meren rannalla eikä se hetki loppuisi ikinä! 
Pysähtynyt rauha ♡

SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig