maanantai 27. maaliskuuta 2017

Welcome on board: Uudistunut Silja Europa, Tallinna & kevään tuoksu*

Suosittelen uudistunutta Silja Europaa vaikkei 22 tunnin risteily ole edelleenkään se minun juttuni. Hytti oli siisti, todella uudistunut eikä laivan tekstiilit ole vielä imeneet likaa liikaa, ei ole sisäilmaongelmaa, joka lyö vasten kasvoja kuten Losissa oli homeen hajuinen ensimmäinen hotellihuone. Onneksi saatiin vaihtaa huoneisto siellä samantien. Tosin teknomusiikki ei ole koskaan ollut suosikkiani, jollei siihen lasketa 90-luvun poppbändejä ja sen aikaista teknoa. Nautimme risteilyllä hyvästä ruuasta, taxfreen tarjonnasta ja kiireettömyydestä. Ostin taas vuoden meikit laivalta ja saimme seuraavan risteilyn jo hankittua ostoksilla saaduilla kupongilla, ilmaiseksi.

Tallinna ♡ Himppusen verran parempi fiilis. Rapakon ylitys teki hyvää. Uusi seikkailu. Vaikka elämä luistaa välillä osittain raiteiltaan, niin sentään kellun. Maisema on keväisen valoisa ja lintujen lauluissa soi kevät. Onneksi en asu avaruudessa,koska siellä ei voisi itkeä. Onneksi on tärkeät lähellä ♡
Elämä on valoja ja varjoja. Elämässä on kerroksia, kipeitä ja kauniita. Elämänpiiri. Seinän takana toisenlainen kohtalo, jonka elämä on täysi arvoitus.


Kevään huomaa hajusta ja katupölystä. Auringon lämmöstä ja skeittilautojen räminästä. Pajunkissoista ja ruohonversoista lumen keskellä. Odotan sitä hetkeä, kun astun ulos ovesta keväiset ballerinat jalassa. Odotan myös pieniä hiirenkorvia, jotka muistuttavat siitä, että on aika ottaa allergialääke. Odotan sitä, että pääsen heittämään loput talvitamineet laatikkoon odottamaan seuraavia pakkasia. 


" Voi karhu ", Tiikeri sanoi, "Eikö elämä olekin hirveän ihanaa! " - " On", Pikku Karhu sanoi, " Elämä on hirveää ja ihanaa". 
-Janosch-


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig