maanantai 20. maaliskuuta 2017

Tuuli vei otsikon mennessään*

Lauloin  tänään ylistyslauluja hentoisen lumisateen keskellä kevätpäiväntasaukselle, sille suuresti odotetulle valolle ja kevään vehreälle kirkkaudelle. Kevättä odotetaan joka puolella kuin rakastettua. Jos tämä viileä sää jatkuu, niin tätä menoa kyllä hukumme kuin Titanic törmättyään jäävuoreen! 

Viikonloppuna matkustin hyvän ruuan äärellä makumatkalle pohjoiseen. Kuin olisi ollut lentävällämatolla matkalla, oli niin hyviä hetkiä ystävien kanssa. Aika suorastaan lensi.
Eilen töissä tuli mieleeni "haudan vakavat ihmiset"(jotka eivät varmasti matkusta olohuoneensa lentävällämatolla minnekään), minä ainakin osaan nauraa itselleni :D Ja nauran ihan päivittäin.

Ihminen, joka ei uskalla antaa itsestään mitään, ei ole oikeasti edes ihminen! Me vaikutamme suuresti toisiin ihmisiin, luomme ensivaikutelmia ja mielipiteitä. Me rakennamme itseämme ja identiteettiämme, opimme, ymmärrämme, viisastumme, peilaamalla toisiamme. Itse en ole kovin näkymätön. Olen aika värikäs persoona, sukunimeni kaikessa merkityksessä. Onhan meitä myös moneksi, toiset piilottavat itsensä, kuka mistäkin syystä. Siksikö tämä kansa popsii ahdistuslääkkeitä, kuin hullut puuroa? Älä ylipäätään maistu tai tuoksu miltään, vaan ole hajuton ja mauton, niin menestyt - kukaanhan ei kerta kaikkiaan voi puukottaa sinua selkään jos kukaan ei tiedä sinusta mitään. Minulle opetettiin jo pienenä näyttämään koko tunteiden kirjo ja annettiin paljon rakkautta. Näillä eväillä olen selvinnyt tässä raa ássa maailmassa aika pitkälle.

Aurinkoisina päivinä kevät on laittanut lintuorkesterin sirkuttamaan. Se paisuttelee kohta puiden silmut puhkeamispisteeseen. Ja saa minuun vauhtia ja energiaa.  Haluan nähdä vihreää joka puolella. Mutta en aio sisustaa sen suuremmin kevään tullen, näin on hyvä! Kodin rauhallisuus on minulle arvo ja minulle, miehelleni myös, rauhasta viestii melko seesteinen sävymaailma.


Lähetän kevätmieltä teille täältä etelästä aivan pienen lumimäärän keskeltä ja suuntaan viltin alle lukemaan kirjaa. Toivottavasti kevät saapuu pian kaupunkiimme, eikä eksy matkan varrella naapuriin.
Ne ihanat balleriina kelit ja se, kun saa raivata talvivaatteet häkkivaraston uumeniin. Valoa riittää jo pitkälle, lähes kuuteen. Se on onni se.
Raikkautta ja rakkautta iltaasi!


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig