sunnuntai 18. elokuuta 2013

Have a happy Sunday!

Heissan hei! Viikonloppu on kulunut nopeasti autellen tuttavia ja karvakamuja sekä somistellen mieheni yrityksen näyteikkunaa. Kynttilöitä, ruusuja, päikkärit kisun kanssa ja hyvää ruokaa hyvässä seurassa. Sellaista on kuulunut minun viikonloppuuni. Tänään ajattelin pitää pienet lettukestit. Tänään menen myös ystävättäreni pojan 8- vuotissynttäreille ja lahjaksi vien Angry Birds uistimen, avaimenperän sekä karkkipussin. Hankin synttärisankarin toivoman lahjan :) Synttärit pidetään liikennepuistossa, jossa olen viimeksi käynyt ihan pienenä tyttönä. Nostalgista, kivaa ja sinne on vain muutaman askelluksen matka kotoamme. Toivottavasti sää suosii! Synttäreiden jälkeen olisi mukava suunnistaa metsään kantarelleja etsimään, jos vaikka löytäsi yhden ruuan tarpeet. Ostin viikolla kaksi litraa kantarelleja työkamultani, joka käy ahkerasti sienimetsässä. Luonnossa samoilu tekee hyvää ajatuksille ja sielulle.  Ihminen tarvitsee aikaa siihen ihan vain olemiseenkin, vaikka relailu onkin tullut minulle tutuksi vasta muutaman viimeisen vuoden aikana. Minulla iski taas kamalan kovan isän ikävän viikonloppuna. Kyyneleet virtasivat, ihan yllättäen ja yhtäkkiä. Paljon unia menneestä ajasta. Melkein heti isäni kuoleman jälkeen näin unen, jossa isäni hyvästeli minut keittiössä työpuku päällään ja saman unen näki myös veljeni. Siitä unesta heräsin kyyneleet silmissäni. Itse uskon, että kuollessamme meistä laitetaan vain ruumis eli kuori maahan ja sielu menee taivaankotiin. Lenkilläkin ollessa suruvaippa seurasi minua pitkään ja istahtikin hupparini reunalle.







Somistelin eilen mieheni yrityksen näyteikkunaa. Alla muutamia kuvia tästä hommasta. Oli kiva saada hyvää palautetta asiakkailta niin näyteikkunan kuin asiakapalvelunkin suhteen. Usein kerronkin asiakkaille, että olen erityisopettaja ja vain auttelen mieheni liikkeellä tarvittaessa.








Koetin tehdä näyteikkunasta tasapainoisen, koska jos näyteikkunassa on liikaa tavaraa esillä niin siitä ei jää ihmisille mitään mieleen. Nyt vapaa-aika ja sorsastuskausi ovat omina osioinaan.





Mieheni liikkellä myydään vapaa-ajan kenkiä, tennareita, lenkkareita, maastokenkiä, skeittikenkiä, sandaaleita ja paljon paljon muitakin kauniita ja hyviä kenkiä.


  
Illalla otimme pikarilliset skumppaa. Työntäyteisen viikon jälkeen voikin hieman rentoutua. Minulla on sen verran kiva luokka (koputtaa puuta varmuuden vuoksi) ja työyhteisö, että odotan jo innolla huomista työpäivää :)

 Palan painikkeeksi hedelmälautanen sekä sushia!


Suojelusenkeleitä ja iloa sunnuntaihisi!
Muistakaa osallistua MinDeco -arvontaan :)


SHARE:

4 kommenttia

  1. Mukava viikonloppu siis ollut :-)

    Ihastelin keväällä juuri tuota davidin paitaa mutta ei ollut harmikseni kokoa, se oli kerrassaan aivan ihana ja niin minun näköinen. Onko sitä nytkin saatavilla syksy mallistossa? :-)

    Mukavaa sunnuntaita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sano vaan koko niin lähetän sulle paidan ja maksu onnistuu tilisiirrolla :)

      Poista
  2. Kuulostaa täydellisen kivalta viikonlopulta! Me ajateltiin tänään pitää pikkuruiset vohvelikestit kaksistaan miehen kanssa, sain Tukholmassa niin nameja vohveleita, että oli pakko käydä ostamassa vohvelirauta myös kotiin :)

    VastaaPoista
  3. Välillä se suru tulee. Tsemppiä <3. Mukavan kuuloinen viikonloppu :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig