lauantai 31. elokuuta 2013

Kohti Tallinnaa!

Automatka kohti Helsinkiä odottaa ja istumalihakset ovat koetuksella. Onneksi matkaseura on hyvää ja matkaa taitetaan yhden pysähdyksen (toivottavasti ei välähdyksen ;D) taktiikalla. Matkaamme Silja Europalla Tallinnaan ja sunnuntaiaamuna nautimme Tallinnan tunnelmasta, jollei sada vettä. Pieni irtiotto arjesta tekee välillä hyvää. Vaikka ajomatkaa on reilu 500 kilometriä suuntaansa, niin kesäkelissä se ei ole matka eikä mikään. Laiva lähtee illalla klo 18.30 ja saapuu Tallinnan satamaan ilta kymmenen aikoja. Takaisin Helsingissä olemme sunnuntaina puoli viiden aikaan iltapäivällä. Siitä viisi ja puolituntia ja olemme kotona. Kisulle täytyy ainakin hankkia tuliaisia ja itselle jotain kivaa kosmetiikkaosastolta.


Tallinna on kaunis kaupunki ja etenkin vanhakaupunki on se kaunein kaupunginosa.

Laivalla esiintyy Marion Rung ja Krista Siegrieds. Jälkimmäisen keikkaa odotan innolla.


Olin eilen mieheni liikkeellä hieman auttelemassa ja se täytyy myöntää, että kausi vaihtuu. Jääkiekkomailat ja talviurheilulajit tekevät nyt tuloaan liikkeeseen. Mutta ennen sitä on myytävä pois kesän ja syksyn tuotteita todella edullisin nurkkien tyhjennyshinnoin!


Kahvakuulailu on todella tehokas ja hyvä liikuntamuoto. Kuulan kilomäärää voi kasvattaa sen mukaan, kun voimaa karttuu.


Haltin tuotteet ovat todella laadukkaita ja kestäviä.Mieheni liikkeellä on monenlaisia tarjouksia!


Alla oleva "röllipuku" on hauskannäköinen maastoutumispuku!
 Alennuksessa on paljon erilaisia kenkiä!Kisu tarkasti kirppikselle menevät tavarat, ylimmäinen kirppistavaran tarkastaja ;D Hän on niin avulias, oma pieni rakkaani.


Eilen oli sellainen olo, että kunpa joku olisi huutanut: Lepo! Olen oppinut loistavaksi  laiskottelijaksi. Olen myös taitava nukkuja, siitä olen kiitollinen. Ja kotona on ihana laiskotella, siis koti on kyllä maailman paras paikka, se on selvä! Erityisen ihanalta koti tuntuu mm. silloin, kun kotiutuu töistä hieman väsyneenä.  Ja varsinkin jos töissä on ollut hässäkkää, on ihana tulla kotiin, sulkea kotiovi takanaan ja olla hetki rauhassa. Vetäytyä sohvalle kotivaatteissa & kynttilänvalossa. Kietoutua hetkeksi superpehmeään pumpulitorkkupeittoon, ja antaa mielen levätä kynttilänvalossa. Minua inspiroivat syksyiset ja talviset, viileät ja puuterimaiset sävyt. On se sitten ihanaa, että silloin tällöin on sellaisia joutilaita hetkiä, että ehtii huomata kodinkin muuttuvan päivän edetessä ja valon määrän vaihtuessa. Tämä syksy tuntuu nyt hyvältä. Olen aina pitänyt etenkin syksyn auringonvalosta, se saa ruskanvärit hehkumaan. Illan hämärä, kauniin sininenhetki on täynnä ihanaa tunnelmaa. Tänään nautin merellisestä ilmastosta, etelän tuulia keskellä itämerta.


Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

PS.
Huomenna alkaa uuden yhteistyökumppanini kanssa toteutettu arvonta!


SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig