torstai 29. elokuuta 2013

Viikonlopun odotusta!

Täällä on kärsitty vatsakivuista tai siis tarkemmin paikannettuna ylävatsakivuista. En tiedä, johtuuko se siitä, että minulla voisi olla imeytymishäiriö, joka johtuu taas siitä, että söin kantarellimunakasta ja sienet eivät vaan sula elimistössäni toivotulla tavalla. Tai sitten minulla on pienoinen vatsatauti.

Olen tehnyt blogiini joitakin muutoksia ja lisää on tulossa. Olen suurentanut kuvien kokoa. Kertokaa mielipiteenne, onko tämä koko liian suuri vai juuri hyvä? Kunnioitan Teitä lukijoina hyvin paljon ja haluan, että jatkossakin tykkäätte lukea blogiani. Kertokaa vapaasti mielipiteenne, kiitos :)


Minulle tuli mahdollisuus lähteä lauantaina Tallinnaan ja tartuinkin tuumasta toimeen ja varasin matkat. Laivalla on Euroviisushow ja siellä esiintyy lauantai-iltana mm. Marion Rung ja Krista Siegfrids. Sunnuntaiaamuna suuntaamme Tallinnan vanhaan kaupunkiin ja nautimme meri-ilmastosta. Iltapäivällä laiva on jo Helsingissä ja sieltä alkaakin pitkä kotimatka. Mutta mukavan erilainen viikonloppu on siis tuloillaan. Raskas pitkän ajomatkan takia, mutta varmasti mukava!Olin viimeksi Tallinnassa kesäkuun alussa ystävieni kanssa. Matkasimme Silja Europan sviitissä ja matkanteko olikin mukavaa, kun sai olla oman sviittiinsä poreissa ja saunassa. Hyvin todennäköisesti menen Tallinnaan myös syyslomallani, koska minulla on Eckerö Linelle lahjakortti. Kävin Tallinnassa ensimmäistä kertaa vasta kaksi vuotta sitten ja sen jälkeen olenkin käynyt kaupungissa jo kolme kertaa. Olen mennyt Tallinnaan kerran lentämällä ja kaksi kertaa laivalla. Olin aina aiemmin matkustanut merta edemmäs matkailemaan ja Tallinna osoittautui jo ensimmäisellä kerralla mukavaksi kaupungiksi. Eli lähempääkin voi löytyä kivoja kaupunkeja, kuten Tallinna. Matkailu on minulle rakkainharrastus ja matkailun kautta olenkin oppinut paljon uusista kulttuureista ja ihmisten elinoloista. Sitä osaa arvostaa omaa elintasoaan aivan eri tavalla, kun nähnyt oikeasti köyhyyttä ja kurjuutta.


Ja asiasta miljardinteen...Ostin viikonloppuna Cittarista Suomenlinnan panimon Tin soldiers-omenasiideriä, joka ihastutti minut aidolla omenan maullaan ja pullon ulkonäöllä. Suomenlinna on paikkana sellainen, joka olisi aivan unelmapaikka asumiselle.
Oletteko maistelleet jo tätä siideriä?


 Minulla on ihana päikkärikamu. Mutta tänä aamuna nukumme pitkään, koska minulla alkaa työt vasta kymmeneltä. Vain neljän tunnin työpäivä, jonka jälkeen alankin siivomaan kotiamme ja etsimään tavaraa vietäväksi kirppikselle. Minulla on varattu kirppispaikka paikalliselle kirppikselle viikoksi ja tavarat täytyy viedä sinne huomenna. Hinnoittelussa ja tavaroiden etsiskelyssä on oma hommansa, mutta lopputulos on palkitseva.
Minun kirpputorikasassani on vaatteita, jotka liittyvät onnellisiin ja uniikkeihin asioihin elämässäni. Tosin yleensä olen säilyttänyt vaatteita siltä varalta jos vielä joskus sattuisin mahtumaan niihin :D Eivät ne mihinkään katoa,vaikka itse vaatteista luopuukin. Kerrankin minulla mahtuu vaatehuoneenovet kiinni. Tunne on kerrassaan vapauttava.  Kevennyksenä loppuun pieleen mennyt kosinta. En olisi itsekään 3 kk tuntemisen jälkeen lähtenyt naimakauppoja tekemään. Naisella on ainakin asennetta! :D

 Iloa ja valoa päiväänne muruset ♥


SHARE:

4 kommenttia

 1. Mukavat viikonloppu suunnitelmat :-) ihanaa reissua ♡

  Toivottavasti kipu helpottaa ♡

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti olosi helpottaa pian! <3 Minä pidän isoista kuvista, erittäin hyvä! :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää blogi isompien kuvien kanssa!
  Kivaa Tallinnan matkaa - se on kyllä kiva kaupunki ja itsekin suunnittelen syksymmällä pikku matkaa sinne.

  VastaaPoista
 4. Isommat kuvat ovat paremmat. kivaa reissua!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig