keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Asuntokaupoilla ja Tallinnassa!

"Kaikki muuttuu vaikeaksi jos haluaa omistaa esineitä, kantaa niitä mukanaan ja pitää ominaan. Minä vain katselen niitä – ja kun lähden tieheni, ovat ne minulla päässäni. Minusta se on hauskempaa kuin matkalaukkujen raahaaminen." 
-Muumipeikko ja Pyrstötähti-

 Koskaan en ole asuntoa ostanut, mutta eilen möin oman osani vanhempieni asunnosta ja toki koko asunnon. Ja kiitokset facebookille, ostaja löytyi Lieksa-sivuston kautta. Yksi katsoja ja hän halusi ostaa asunnon. Vanhempieni asunto on niin hyvässä kunnossa ettei ole ihmekään, että se saatiin myytyä heti.Olimme viikonloppuna Tallinnassa. Matkasimme Silja Europalla DeLuxe-hytissä ja nautimme A la Carte-ravintolan antimista. Kävimme parin tunnin aamulenkin idyllisessä vanhassa kaupungissa. Pieni irtiotto arjesta tekee hyvää :) Kahden viikon kuluttua lähden Tukholmaan, vihdoinkin Abba-museoon. Kesällä matkaamme kauas, nyt on mahdollisuus toteuttaa unelmiaan! Olen aika onnellinen. Kova työnteko alkaa kantamaan hedelmää.

Lauantai-iltana nautimme illallista ravintola Maximassa. Akvavit on hyvä aperatiivi ruokailun alkuun.


 Paahdettua lohta

Monipuolinen jälkiruokapöytä.
Baileys.

DeLuxe-hytti. Tässä hytissä oli hyvä matkata, siellä oli jääkaappi täynnä hytin hintaan kuuluvia juomia, hygieniatuotteita ja taulu-tv.Teimme pienen aamulenkin vanhaan kaupunkiin.Huomasin ikäväkseni laivalla sen, kuinka monen pariskunnan välejä kiristi "kuningas alkoholi". Toinen oli peltikiinni, puhui huutamalla ja selvempipäinen koetti rauhoitella. Surullista. Naiset, älkää alistuko suhteeseen jossa teitä ei kunnioiteta. Toki sama koskee miehiäkin. Kiitollisuus, nöyryys ja kunnioitus elämää kohtaan ovat tärkeitä asioita. Asioita, joihin arvojenne pitäisi nojautua. Jos aina joutuu kääntämään toisen poskensa henkisille iskuille, ei sellaista kukaan jaksaa. Ainakaan pidemmän päälle. Sunnuntaina nautimme venäläisessä ravintolassa sasliki-vartaita ja karpaloita kinuskikastikkeessa.

Sumua. Kotimatkalla sää oli vaihteleva, välillä satoi melkein tiskirätin kokoisia lumihiutaleita tuulilasiin. Mutta Helsinki, se on aina yhtä ihana kaupunki :)"On niitä jotka jäävät ja toisia jotka lähtevät, niin on ollut aina. Kukin saa valita itse, mutta on valittava ajoissa, eikä koskaan saa antaa periksi."
-Muumilaakson marraskuu-


SHARE:

9 kommenttia

 1. Laivamatkailu on kyllä kivaa, kun sen tekee tyylillä eikä missään autokannen alla c-luokan hytissä. Meillä on tapana käydä elokuussa Tukholmassa Viking Linen laivalla ja ollaan aina hytissä, jossa on parveke. On aika kiva istuskella omalla parvekkeelle ja seurata lähtöä satamasta.

  VastaaPoista
 2. Siellä on herkuteltu kunnolla! Tallinnakuume nousee, kun katsoo kuvia :)

  VastaaPoista
 3. Ei olekaan pitkään aikaan tullu käytyä Tallinnassa. Pitäisi varmaan jossain varata taas reissu.

  VastaaPoista
 4. Matka oli varmasti tervetullut irtiotto arjesta. Ihana hyttikin teillä! Kiva kun pääsitte nauttimaan reissusta, happy for you! <3

  VastaaPoista
 5. Onpa ihania matkakuvia! Teillä on ollut varmasti mukava reissu.

  Onnea asuntokaupoista, mahtava kun ostaja löytyi noin!!!!

  VastaaPoista
 6. Minäkö herkkusuu?! Jäin jälkiruokalautaseesi kiinni ja kuolaan siellä edelleenkin. :D Ihania kuvia matkastanne. Ja se yksi kuva, missä puu on ihan talon seinässä kiinni... hui!
  väliaikatietoja, että projektini nimeltä Satumaista on nyt loppusuoralla. ;)
  -Viltsu-

  VastaaPoista
 7. Sinä kun tykkäät Abbasta,niin oletko tietoinen että ainakin Tampereella ja Jyväskylässä esitetään keväällä Abba-musikaalia Dancing Queen? :)

  VastaaPoista
 8. Kuulostaa ihanalta :) Ja voi miten kauniita kuvia!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig