keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Nostalgisia löytöjä!

Äitini muuttaa uuteen asuntoon ja muuttaessa löytää aina kaikenlaista kivaa, vanhoja aarteita. Nostalgista. Löysin muun muassa vanhoja päiväkirjoja, leluja, vaatteita, kenkiä ja täydellisen Arabian Pitsi-astiaston. Tavaroita, joissa on paljon muistoja. Ihania muistoja. Suupielet kaartuvat hymyyn. Sitä matkaa muistojen matkassa ajassa taaksepäin, lohduttavaa ja samalla hauskaa. Aik katoaa ympäriltä, kun siivoaa varastoa ja tekee löytöjä. Viikonloppuna muutamme äitini uuteen kotiin ja samalla meille muuttaa sota-aikana Sortavalasta tuotu senkkivanhus. Siitä enemmän viikonloppuna.Isäni kengät, 1950-luvulta. Rakkaat menomonot.Muutamat omat kenkäni. Jalkani ovat hieman kasvaneet sitten näiden kenkien :D

 Ensiaskel kengät

 "Äidiltä tyttärelle", eikös olekin aika mageet Maijan tassuissa? ;)


Uusi Kuvalehti vuodelta 1956. Kannessa Grace Kellyn häät.


 Miten olisi pieni kevätretki Pariisin?
Kevätmuodin salaisuudet

Grace Kellyn häät


 Ihana Possu Pekoni-sarjakuva :D

Vanha maitopullo. Isäni juomapullo kouluruokailussa.


 Äitini luota löytyi myös 1999 H&M:ltä ostamani pinkin/roosan värinen aitoa nahkaa oleva hame. Tämä on myynnissä, jos jotakuta kiinnostaa. Koko on M.Sitten näitä nuoruuden aikaisia runovihkoja.

 Madonna-leikekirjoja.


Ja tadadadaa, Suosikin vuosikalenteri vuodelta 1996. Sisällys oli mielenkiintoista luettavaa, pieni päiväkirja.Ja jonkun ihmeen takia olen säästänyt karkki- ja jäätelökääreitä.


Ja puhelinkortit, aika jolloin oli vielä puhelinkioskit.


Sain eilen aivan upean yllätyskirjeen Inspiration-blogin ViliMarikalta. Huomenna raotan teille kirjasta, jonka ViliMarika on tehnyt minulle. Aivan upea, olen sanaton! Kiitos ja niiaus :) Sinullekin ViliMarika lähtee paketti ensi viikolla!


Nostalgista tiistaita halauksien kera!SHARE:

4 kommenttia

 1. Ihania löytöjä, varmasti haikeita muistoja nostattavia (isäsi kengät).

  VastaaPoista
 2. Oi mitä nostalgisia juttuja, niin aarteita! Just muuten näin Pinterestissä kuvan siitä kun joku teki vanhoista kengistä kukille "maljakon" :)

  VastaaPoista
 3. Ihania aarteita... ihania muistoja ♡

  VastaaPoista
 4. Ihania kenkiä!

  Vanhojen lehtien mainokset ovat parhaita, tosi mielenkiintoisia ja välillä ihan hassuja nykymaailman silmin. :)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig