torstai 20. helmikuuta 2014

Viiden haaste ja neljä vuotta!

Blogeissa kiertää erilaisia haasteita ja sainkin Haveaniceday1-blogista viiden kohdan haasteen. Kiitos ja kumarrus. 

Kurkistin eilen illalla kihlasormukseeni ja sieltä löytyi päivämäärä 20.2.2010. Eli tasan neljä vuotta sitten menimme mieheni kanssa kihloihin. Mieheni tuskin muistaakaan koko kihlajaispäiväämme, koska se meinasi unohtua minultakin.  Elämä on ollut viime aikoina niin hektistä, että meinaa mennä sekaisin jo viikonpäivissäkin. Näin jälkeenpäin ajateltuna kihloissa oleminen ei muuta asioita, koska en aio mennä naimisiin. Kurvaan ehkä kukkakaupan kautta töistä kotiin. Pari kimppua tulppaaneita kaunistamaan torstaita. Päikkärit, kisut kainaloon ja kiireetön ilta.

Mutta itse asiaan eli haasteen säännöt ovat seuraavat:

* Haastaja kertoo sinulle 5 aihetta
* Haastetun tulee kertoa top 5 listansa jokaiseen aiheeseen
* Haastetun on keksittävä uudet 5 aihetta
* Haaste on annettava 5:lle eri blogille
* Ei takaisin haastamista!


Vasemmassa nimettömässäni on unelmieni sormus, varsin leveä kultainen sormus, jossa on seitsemän timanttia. Moni luulee, että olen naimisissa, koska sormukseni käsittää kaksi leveää sormusta. Leveä sormus sen takia, koska ohuemmat sormukset porautuvat ikävästi sormen ihoon. 


1. Jos saisit valita mieleisen huonekalun kotiisi ilmaiseksi niin mikä se olisi?

Aivan ehdottomasti 70-luvulta olevan Eero Aarnion suunnitteleman pallotuolin ja uuden sängyn, ViSpring, Baronet Superb.


ViSpring2. Mieluisin vuodenaikasi?


Mieluisin vuodenaika on ehdottomasti kesä ja hyvänä kakkosena tulee kevät.
Voin kesällä aivan hyvin matkustaa aurinkolomakohteisiin, koska Suomen kesä on yleensä hyvin epävakaa. Ensi kesänä luvassa onkin matkojen matka, unelmien kohde. Tuntuu hienolta ja hieman uskomattomaltakin, että pitkäaikainen haaveeni toteutuu.
3. Mitä muuttaisit kodissasi?


Haluaisin olohuoneeseen uuden tapetin, uudistettu keittiökin olisi kiva juttu. Sellainen saareke keittiössä olisi aika makee juttu ja se kauan haaveilemani kirjastohuone :)4. Jos saisit opiskella tai valita uudelleen ammattisi niin mikä se olisi?


Pidän työstäni erityisopettajana hyvin paljon, se on tarpeeksi haastava ammatti. Haaveilin jo nuorena erityisopettajan ammatista ja saan nyt olla unelma-ammatissani. Jos minun kumminkin pitäisi valita täysin toinen ammatti, niin haluaisin opiskella lisää teologiaa ja valmistua papiksi. Mutta tämän hetkinen rahapolitiikka on sellainen ettei uuden ammatin opiskeluun ole varaa.Minulle koti on arvokas asia. Jokaisella on oman näköisensä koti. Riittää, että itse viihtyy kotonaan. Kodin ei tarvitse olla kuin suoraan sisustuslehdestä. Koti on oma pesänen, jonne voi mennä turvaan kylmältä maailmalta. Lapsuuden koti antoi elämälleni suunnan. Sieltä olen perinyt ja oppinut arvostuksia, elämäntapaa ja yhdessä elämisen mallia. Lapsuuden kodista saamani juuret vaikuttavat elämäni loppuun saakka. Kodin puolesta kannattaa myös rukoilla. Taivaallinen Isä on luvannut siunata kotia ja sen elämää. Minulle oma  koti on kullan kallis.5. Lempikirjasi?


Tykkään lukea hyvin erilaisia kirjoja. Saatan lukea ennen nukkumaanmenoa Tove Janssonin Muumi-kirjoja, elämäkertoja tai Sophie Kinsellan hömppäkirjallisuutta.Minun haastekysymykset ovat:
1. Missä asioissa olet omasta mielestäsi hyvä?
2. Paras resepti kautta aikojen? Paras ravintola? (sellainen, jossa olet lounastanut ja todennut ruuan taivaallisen hyväksi)
3. Elämäsi 5 vuoden kuluttua?
4. Kauneinta arjessa?
5. Matkakohde, jonne haluaisit ehdottomasti päästä?


Haastan seuraavat blogit:


Olette tärkeitä! 

Muistakaa unelmien voima ja se, että siipenne kantavat kohti unelmia kun jaksatte katsoa tarkasti kohti unelmianne!

SHARE:

6 kommenttia

 1. Kiva haaste, mukava lukea vastauksiasi. MIssä toi eka kuva on otettu? Ihana rakennus taustalla! Ja upea leidi etualalla. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva on Helsingistä Klippanilta, ravintola Saariston edustalta :)

   Poista
 2. Ihanaa torstaita! Otan haasteen vastaan! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Satu, tämän toteutan kyllä :) Kivaa lukea sinunkin vastauksiasi <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon muistamisesta! ♥ Olenkin ehtinyt jo tämän tehdä mutta kiitos, kun ajattelit minua! Onnittelut kihlapäivästä! ♥

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig