sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Onnenkantamoiset


Täällä ollaan ihan tööt! Antibioottikuuri alkaa onneksi vaikuttaa, mutta se on niin tujakka, että jaksan vain nukkua. Onneksi on viikonloppu ja on aikaa vain olla. Atshii! Antibioottia ja eilen nukuin hurjat 7 tunnin päikkärit. Onneksi unet eivät ole tylsiä :D  Edellisessä unessa söin kasan berliininmunkkeja, tapasin kuolleita tuttaviani, olin omissa hautajaisissani,matkasin toiselle puolelle maapalloa, juoksin pingviineitä karkuun ja omasin lentokyvyn. Normaali unimaailma? Oliskohan antibiooteilla ja orastavalla kuumeella vaikutusta :D Uskon kylläkin vahvasti jälleennäkemiseen kuoleman koittaessa. Se on varmaa!

Appropo, löysin hattuhyllyä koristamasta kengät, ne vaan ovat olleet koristeena. Unohtuneet sinne. Mutta kevään tullen niitä voisi käyttääkin. Hieman bilng, blingiä! Huusin Huutonetistä kauniin ja vanhan apteekin pullon. Ihastuin sen rapistuneeseen etikettiin. Se pääsee muiden apteekin pullojen joukkoon käytävän ja olohuoneen puoliseinän päälle.On niin helppoo olla onnellinen, laulaa Uusivirran Olavi.
Helppoa ja helppoa, on niitä helpompiakin asioita tämän taivaan alla,
kuten nukkuminen ja laiskottelu.
 
Tietyllä omituisella tavalla nautin ajoittaisesta alakulon tunteesta. Ainakin minulla melankolia ruokkii suuresti luovuutta ja haastaa tekemään tutkimusmatkoja omaan itseeni, itsetutkiskeluun.  Näin toteavat usein suuret taitelijatkin. Kuten Psalmissa 34:19 sanotaan
 Lähellä on Herra niitä, joilla on särjetty sydän, ja hän pelastaa ne, joilla on murtunut mieli. Usko on vahva asia, ainakin minulle. Raamatun tutkiskelu on auttanut surussa ja ihmisenä kasvamisessa. 
Ihmiset suhtautuvat ja kokevat muuttuvat elämäntilanteet eri tavoin. 
Jotkut osaavat ottaa huonon asian kevyemmin kuin toiset,
toisille se on viimeinen pisara. Mitta tulee aikanaan jokaisella täyteen. Kaikella olemisella on aikansa. Meillä puhaltavat suuret muutoksen tuulet, suotuisat. Olen innoissani. Unelmien toteuttamista. Asiat konkretisoituvat. 
Olen huomannut, että sitä mitä oikeasti rakastan, olen yleensä aika hyvä.
On se sitten työ tai jotain ihan muuta.
Ja sitä missä pärjään oikein hyvin, on kaikkein hauskinta tehdä. 

Minä tykkään todella paljon työstäni.
Hetkittäin olen ollut siitä jopa innoissanikin.
Onnistumisen tunne. Mutta kaikissa asioissa ei voi onnistaa, kuten...

Ostin eilen kimpun keväänkeltaisia tulppaaneja. Olen luovuttanut viherkasvien suhteen, mutta leikkokukkia ostan tasaiseen tahtiin. Kukkien hoito on sellaista alaa, josta minulla ei ole hajuakaan. Olen luovuttanut. Olen viherkasvien sarjamurhaaja. Mutta leikkokukat saan hyvin säilymään. Epätäydellistä, mutta en edes pyri täydellisyyteen. Minulle riittää se, että olen onnellinen joka viikko jonkun aikaa. teen parhaani. On hyvää ja huonoa. Emme voi verrata toisen huonoa oloa omaan huonoon oloomme. Jokainen on omanlaisensa, emme voi mitätöidä toisen onnea tai huonoa oloa kertomalla niitä "mulla menee aina huonommin-juttuja." Otan mallia kisuista. Nautin elosta ja pienistä, mutta niin suurista arjen tuomista onnenkantamoisista. Onni. Se on asia, jonka me itse määrittelemme.


HURMAAVIEN IHMISTEN KOHTAAMINEN, VAIKKA OHIMENNEN, TEKEE AINA HYVÄÄ. HE VIRKISTÄVÄT MIELTÄ KUIN KUKAT, METSÄT JA KIRKASVETISET PUROT. 

 -George Elliot-SHARE:

5 kommenttia

 1. Onpas hauskat blingbling kengät - kivaa säihkettä elämään! :)
  Oikein pikaista paranemista sinulle, muistahan lepäillä!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista! Täälläkin flunssa jyllää... Kauniita postauksia edellisetkin! <3

  VastaaPoista
 3. Täysin samoilla linjoilla viherkasvien suhteen! Harmi, että unohtui tänään ostaa tulppaaneja...oli tarkoitus.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kengät... Mitäs ne sinne hattuhyllyä koristamaan ovat joutuneet...ei muuta kuin elämään bling blingiä ja jalkaan ;)

  VastaaPoista
 5. Minulla ei ole vihaa eikä katkeruutta ketään
  kohtaan en viitsi kuluttaa itseäni ja sydäntäni
  moisella. Itselläni on hyvä olo sisäisesti ihmisenä
  olen kiltti vähän liiankin kiltti mutta se ei kai ole
  pahasta <3 Ihailen sinua Satu ihmisenä olet hyvä ja arvokas ihminen.......

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig