tiistai 25. helmikuuta 2014

New BlingBling Blazer and Challenge!

Tänään esittelen teille uuden hankintani, hieman paremman bleizerin iltamenoihin ja tartuin myös Susannan mukavaan haasteeseen. Tämä bleizeri suorastaan huusi nettikaupan sivuilta ostamaan sen itselleni! En voinut välttää houkutusta, kun sain bleizerin alennuksella, 30 euroa. Ihastuin sen näyttävyyteen, kuosiin ja klassiseen tyyliin. Minulla on vaatehuoneessani monia yli kymmenen vuotta vanhoja vaatteita, jotka edelleen ovat käytössäni ns. parempina vaatteina. Tästä bleizeristä tulee kestosuosikkini hieman parempiin iltamenoihin.
Hieman kimallusta ja blingblingiä elämään ;)

Sain Susannalta Huvikumpu living-blogista haasteen. Kiitos ja niiaus.
Tässä siis muutama kysymys.... ja niihin vastaus.Uskotko intuitioon?

Kyllä :) Luotan intuitioon mitä vanhemmaksi olen tullut.Mistä unelmoit?

Tällä hetkellä unelmoin kesälomamatkasta joka varataan ihan näillä näppäimillä. Minulla  on aina  jonkinlainen matkakuume. Matkailu on minulle kullanarvoista pääomaa, satsaus itseeni, uusia muistoja ja kokemuksia. Matkailu avartaa elämänkatsomusta ja antaa uusia ideoita elämävarrelle. Unelmoin hieman helpommasta elämästä, mutta teen sen eteen töitä. Pelkkä unelmointi ei auta asiassa. Unelmoin vakituisemmasta työpaikasta ja siitä, että saisin jatkaa ensikin lukuvuonna samassa työpaikassa.Mistä innostut?

Innostun koko ajan ja kaikesta ;) Tykkään sisustaa, suunnitella matkoja, tavata ystäviäni, lukea blogeja, suunnitella kesän piknik reissuja järvenrantaan, keksiä uusia reseptejä ja innostun joka päivä jostain asiasta. Minulla on yleensä aina suunnitelma a ja b. En voisi elää päämäärättömästi.

Kaunein maisema?
Kauniita maisemia on tullut nähtyä useitakin ympäri maailmaa. Suomessa kaunista on muun muassa kesäinen Suomenlinna. Ensi kesänä luulen, että katselen matkakohteidemme maisemia suu auki hämmästyksestä. Tähän astisin kotimaan kaunein maisema löytyy entisen kotimme pihasta, lammen rannalta ja ulkomaanmatkakohteen kaunein maisema Meksikosta. Meksikossa oli turkoosin värinen vesi, valkoinen hiekkaranta, se oli 2000-luvun alussa kun digikamereoita ei vielä ollut. Jokaisessa lomakohteessa ja kaupungissa on aina jokin erityisen kaunis maisema. Maisema, joka jää mieleen ja sydämen sopukoihin. Muistojen maisema.
Sanat vai kuvat?

Riippuu asiayhteydestä. Monesti yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kauniita ja inspiroivia kuvia on kiva katsella. Koetan itse kuvatessani ottaa kuvia useasta eri kuvakulmasta blogiini. Rakastan lukemista ja hyvin kirjoitetut kirjat ovat mukaansatempaavia. 

Maaseutu vai kaupunki?

Maaseutu, mutta lähellä kaupunkia. Tykkäisin myös asua aivan Helsingin keskustassa tai läheisellä Suomenlinnan saarella. Mutta en voisi asua kymmenien kilometrien päässä "sivistyksestä".

Miksi bloggaat?
Aloitin bloggaamisen puolitoista vuotta sitten, koska tykkään valokuvata ja kirjoittaa. Blogini on hyvänmielen blogi, elämänmakuinen. On kivaa kertoa ja näyttää omia ideoita kodistamme, matkailusta ja muualta sekä saada vuorovaikutusta muiden samasta asiasta kiinnostuneiden kanssa. Harvoin mietin valmiiksi seuraavan päivän postaukseni aihetta, luotan intuitioon.

Bloggailusta on tullut rakas harrastus, etten olisi ikinä sitä arvannut! Kiitos kuuluu teille ihanat lukijat 
Aamu vai ilta?

Sekä että. Rakastan nukkua pitkään, mutta onneksi minulle on suotu hyvät unenlahjat ja pystyn nukkumaan päivälläkin. Päikkärit saattavat venyä 5 tunnin mittaisiksikin. Olen tehokkaimmillani illasta, luovuus pyrkii pintaan myöhällä. Joskus kesäaamuina on pakko nousta aikaisin, että näkee kauniin auringonnousun. Ihania aamuja ovat ne , jolloin voi herätä virkeänä, hyvin levänneenä,tehdä brunssia, lukea Hesaria kaikessa rauhassa, leikkiä kisujen kanssa ja todeta ettei koko päivänä ole suunniteltua menoa.

Mitä vanhemmaksi olen tullut sitä vähemmän nukun puoleen päivään. Paitsi jos silloin harvoina kertoina olen ollut juhlimassa. 
Mottosi?
Elä nyt, juuri tässä hetkessä, mutta unelmoi ja tee unelmien eteen töitä. Älä jätä haaveittesi toteutusta eläkkeelle. Elämä on arvaamaton. Nauti nyt, koska pienistä asioista syntyy suuria puroja. Positiiviset ajatukset keräävät lisää positiivista energiaa. Suunnitelmallisuus, päämäärätietoisuus ja pienistä/turhista asioista stressaaminen vapauttaa ihmismielen negatioista. En voi miellyttää kaikkia, joten en ajattele liikaa mitä muut minusta ajattelevat. Teen parhaani, se riittää. Elämäntuoma kokemus auttaa selviytymään monesta asiasta. Autetaan toinen toistamme ja näin rakennamme ympärillemme onnellisuutta.


Mielenkiintoinen ajatus?

Mielenkiintoiset ajatukset tulvahtavat yleensä yhtäkkiä. Ajatuksen voi saada kuvasta, keskustelun tiimellyksessä tai ihan suihkussa ollessaan. Olin nuorempana äkkipikaisempi, nykyään osaan hillitä itseäni. Pienet ja yksinkertaisilta tuntuvat asiat ovat lopulta niitä suuria juttuja. Etenkin reseptejä kehitellessä tulee paljonkin uusia ajatuksia, jopa makumuistoja vuosien takaa. Viime viikonloppuna tuttava totesi, että hautausmaalla tuntuu ilma aina kylmemmältä kuin muualla. Totesin etteivät sielut ja henget tuota lämpöä ympäristöönsä kuten elävä ihmiskeho.
                                          Tämän haasteen lähetän seuraaville blogeille:

                                                                               XL Elämää
                                                                            Nainen Talossa


SHARE:

8 kommenttia

 1. Pieni kimallus piristää mukavasti :) Kauniit kuvat tässä postauksessa, tulin hyvälle tuulelle niitä katsellessa ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanasti olit kirjoittanut Satu ja kivoja kuvia! Hauskaa että toteutit haasteen,tätä oli kivaa lukea :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä... maalla, mutta lähellä kaupunkia :)) Kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis tuo bleiseri! voisin ottaa samanlaisen :) Ja kiitos haasteesta taidan tehdä pikapuoliin tän :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, otan haasteen käsittelyyni jossain vaiheessa :).Sinulla kivoja vastauksia. Minullakin on vaatekaapissa kymmenen vuoden takaisia luottovaatteita, ja usein ne ovat juuri tuollaisia parempien tilaisuuksien asuja tai siistimpiä työvaatteita. Ihanaa on myös mahtua noihin vuosien takaisiin ;). Kunnon blingbling piristää aina!

  VastaaPoista
 6. Kiitos haasteesta! Kimallusta tarvitaan tiettyihin hetkiin. Parhaita vaatteita ovat sellaiset, joita voi käyttää pitkään.

  VastaaPoista
 7. Kiitos haasteesta. Toteutan tän jossain vaiheessa. :-)

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig