tiistai 11. helmikuuta 2014

Kipuilua

Olen kovin harvasanainen tällä kertaa. Minulla on nivelet, joita särkee julmetusti jokaisella askeleella, ranteiden nivelet ovat kosketusarat, väsyttää enemmän kuin lakikaan sallii, limaisen kipeä kaktuskin majailee kurkussa. Jokohan pitäisi luovuttaa ja mennä työterveyslääkärin? Olen liian tunnollinen, se tiedetään. Näitä nivelkipuja voi verrata nuorena olleisiin kasvukipuihin. Lamauttaa. Liekö tulehdus vai työpaikan sisäilmaongelmasta johtuva vaiva? Se selvinnee tämän päivän aikana. Terveys on tärkeä asia, jota haluan vaalia erityisen hyvin!


Otan päivän levon kannalta, mutta koetan olla töissä. Tsemppiä sinullekin!
SHARE:

13 kommenttia

 1. Toivottavasti kivun syy selviää ja paranet pian. Tsemppiä sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä sinne... täällä taitaa flunssa yrittää päälle...

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti syy selviää ja saat oikea ahoitoa! Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
 4. Symppaukset kipuiluun. Itse olen nivelkivuista kärsinyt ja niveltulehduksille altistava antigeeni on todettu. Ajoittain tulevat oikeastaan ihan ilman syytä (tai että semmoista tietäisin). Nyt olen ollut kiitollinen siitä, että edes raskaus ei ole niitä provosoinut, kuten ensimmäisellä kerralla kävi. Tietyt ruokavaliojutut on niihin myös monella auttaneet...

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä sinne - kroonisena kipupotilaana ymmärrän hyvin. Toivottavasti löytyy syy ja apu<3

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä ja toivottavasti syy selviää!

  VastaaPoista
 7. Sepä se. toiset luovuttavat helpolla, toiset eivät sitten millään, ennenkuin on pakko ja myöhäistäkin. Välillä on annettava periksi ja hoidettava itsensä kuntoon, jotta jaksaa antaa täyden työpanoksensa ja olla skarppina. Paranemisia!
  -Viltsu-

  VastaaPoista
 8. Tsemppiä ja jaksamista! Tiedän mitä nivelsärky on :/

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä kovasti!!! Oireet äkkiä kuulostaa kovasti influenssalta... Ainakin mulle kuvailtiin neuvolassa nuo oireet kun kyselin niitä alkuvuodesta. Toivon pikaista paranemista sulle <3 parantelet ihmeessä itseäsi etkä mene töihin. Liian tunnollisena et parane kunnolla. Halaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, kun ei ole pelkkää influenssaa. On työpaikan sisäilmaongelmasta johtuva vaiva :/

   Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig