torstai 6. helmikuuta 2014

Helmikuun LivBox ja elämän kokoisia kysymyksiä!

"Älä pelottele julmalla kohtalolla
Älä puhu pohjoisen suuresta tyhjyydestä", Ultra Bran laulun sanat osuvat hyvin ajatelmiini. Olen ollut viime viikonlopusta lähtien suurten kysymysten äärellä. Olen tehnyt henkisesti vaikeita päätöksiä, mutta asioiden ei voi antaa loputtomiin vain olla ja odottaa niiden selkiytymistä. Asiat järjestyvät, niin on tapahtunut ennenkin. Viime aikoina on tapahtunut myös ihania asioita. Olen saanut tuttavapiiriini upeita ihmisiä, sydämellisiä. Toivon vain parasta. Onneksi perusasiat ovat kohdallaan, joskus vaan elämä on kuoppaista. Se mikä on nyt iloinen uutinen, ilmeisesti vältyin räkätaudilta, kopkop. Olen levännyt paljon ja koettanut popsia mandariineja sekä ajatella positivisia asioita.

Keltaisten tulppaanien tuoma loistokin auttaa kevätikävään.

Lähden ystävänpäivän viikonloppuna ystävien kanssa Helsinkiin ja laivalla Tallinnaan. DeLuxe-hytti ja mankeloidut unet. Ja niin monen vuoden jälkeen yövyn  Hilton Helsinki Strand-hotellissa. Arjen luksusta, ansaittua. Stockan herkku, täältä tullaan! Jos et ole lukenut vielä blogiani kovinkaan pitkään, niin monet ryntäävät Stockmannilla vaateostoksille, minä painelen ensimmäisenä sushille ja Stockan ruokaosastolle tekemään löytöjä joita täältä meidän metrolista ei löydy. Kulinarismi hyväilee aivoja ja makunystyröitä. Satsaus itseeni, ei enempää tavaraa tähän materialistiseen elämään. Asioita joista nautin oikeasti ja joista jää muistoja. 

Tavarataivas on katsomisen arvoinen leffa. Ajatuksia herättävä. Materia, kun ei tee onnelliseksi kovinkan pitkäksi aikaa. Aina tulee uusi himotuksen kohteita ja kierre on loputon. Vähemmän materiaa, mutta sekin "vähäinen" materia joka kotiani koristaa on minulle tärkeitä tavaroita. Ne eivät ole vain tavaroita tavaroiden joukossa, niillä on sielu ja tarina. Moni on huomannut vuosien kuluessa paikkailevansa elämässään olevaa tyhjää aukkoa kuluttamalla valtavasti rahaa tavaroihin ja asioihin, joita he eivät oikeasti tarvitse. He ovat koukussa hetken hyvään oloon, jonka ostokokemus heille tuokaan. On voimauttavaa päästä eroon tästä oravanpyörästä, oppia luopumaan tavaroista, koska ne ovat vain materiaa. Materiaan ei pidä kiintyä. Keskitytään elämään. Kaikkea kaunista ei kuitenkaan tarvitse omistaa. Kaikkea kaunista ei voikaan omistaa. Hamstraustaipumus on kyllä aika syvällä ihmisessä. Miksi ihmisten pitää haalia sitä tavarasta, kun kauneutta on ympärillä niin kovin paljon ihmisissä, luonnossa, elämässä, kun sen oppii näkemään?


Pienellä hortonomin alulla oli mielessään hieman hoitaa kukkasia, mutta ikävä ihminen tuli väliin ja vei kukkaset tiskipöydälle :D


Eilen saapui helmikuun Livbox. Sieltä löytyi kaikenlaista tarpeellista ja mun lemppari huulirasvaakin.Boxin sisältävien tuotteiden yhteishinta on aina kalliimpi kuin itse boxi on hankintahinnaltaan.

Boksista löytyi tarpeellisia tuotteita ja ystävänpäivän yllärinä miehille  Schwarzkopfin shampoo ja David Beckhamin tuoksunäyte. Olen tullut siihen lopputulokseen, että melkein kaikki miesten hajuvedet tuoksuvat samalle.


Garnier BB voide. Sävynä on Light. Tälle tulee olemaan käyttöä, tosin kaapissa on jo yksi avaamaton.

Eucerin Aquaphor hoitovoide. Tämä on ns. tehovoide kuivalle, ärtyneelle ja rohtuneelle iholle.Näitä saa apteekista ilmaiseksi.

John Frieda Full Repair shampoo ja hoitoaine. Nämä sopivat värjätyille ja käsitellyille hiuksille korjaamaan. Hyvän kokoiset tuotteet.

Neutrogena käsivoide. Käsivoiteille on aina käyttöä. Plussaa käsilaukkukoosta.

Carmex huulirasva. Aiemmin saatu on käytössä ja tykkäsin todella paljon. Joten tällekin löytyy käyttöä.  Ihana tuote!


Neutrogenan käsirasva ja Carmexin huulivoide ovat lemppari ihonhoitotuotteitani.

Avasin LivBoxin kauniiden aatosten kera.


 Oman LivBoxisi voit tilata LivBoxin kotissivuilta. 
Hintaa LivBoxilla 15,90e/kk ja boxia voi tilata kuukausi kerrallaan tai kolmen kuukauden jaksoissa. Olen ollut suurimmaksi osaksi todella tyytyväinen boxien sisältöön.

 Kävin apteekissa viikonloppuna ja mukaani lähti sieltä alla oleva piparminttu pastillirasia. Kannessa samannäköiset kisut kuin meidän V & M.

"Kun näen jotain kaunista,
katson sitä hetkisen ja se on sen jälkeen päässäni.
Ei kaikkea tarvitse omistaa! "

-Nuuskamuikkunen-

"Ihmiset tahtovat kaikenlaista,
vieraita tavaroita vieraista maista.
Pian on kaapit täynnä kamaa,
elämä kuitenkin yhtä ja samaa.
Onneen ei tarvitse tavaraa hankkia,
siihen ei tarvita edes pankkia."

-Elina Karjalainen: Uppo-Nalle-


Lempeitä tuulia, tuulia jotka toisivat vastauksia ajoittain niin kysymyksiä tulvillaan olevaan elämäämme!
Leppoisaa torstaita murut!


SHARE:

2 kommenttia

  1. Maija on jotenkin niin persoonallisen suloisen näköinen, että aina kun käy katselemassa täällä kuviasi ja näkee Maijan puuhissaan, tulee hyvä mieli. Vai johtuukohan se siitä, että meidän rakas oli saman värinen?! ;)
    Kauniita tulppaaneja! Taidankin hakea meillekin tulppaanit, kun ne on nyt tarjouksessa lähikaupassa. :)
    -Viltsu-

    VastaaPoista
  2. Toi boxi näyttää kyllä kiinnostavalta. I love me messuilla, meille tultiin esittelemään Cleopatra's boxia, joka toimi samalla tavalla.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig