perjantai 8. elokuuta 2014

070814

Se olisi edessä uusi lukuvuosi. Tänään suunnitellaan uutta lukuvuotta tai se on varmaan jo tehty puolestamme suurten herrojen puolelta, mutta kuunteluoppilaaksi suuntaan kulkuni kohti koulua ja iltapäivästä sitten rannalle. Sellainen pehmoinen lasku työelämään. Tänään täytyy pakkailla hieman laukkua, koska huomenaamuna suuntaan kohti Helsinkiä ja Dinner In the Sky-tapahtumaa.

Eilen oli huippufiilikset ja kesäloma loppuukin. Lämmintä riitti ja uiskentelin Pielisen vilvoittavissa aalloissa. Hetken uituani löysin suuren kiven, jonka päälle menin ottamaan aurinkoa ja nauttimaan vilvoittavasta tuulesta. Ihailin auringossa kimmeltävää Pielisen pintaa ja pilvetöntä taivasta. Jalkani olivat puoliksi vedessä. Hetken aikaa ihmettelin onko jalassani kramppi vai mikä sitä tönii. Hauen poikasethan ne tönivät jalkaani, säikähdin. Mutta onneksi meillä ei vesistössä elele tappavan vaarallisia kaloja ja liskoja.  Tästä tuli aasinsiltana mieleeni Bahama, jossa matkustajalaivasatamassa oli haiden ruokintapaikka :D 

Mutta jatkoin fiilistelyäni. Aallot keinuttivat minua istuessani kivellä, kesätuuli lauloi lämpöistä aariaansa. Hetkeksi aika pysähtyi, ainakin fiilis oli mahtava. Veden äärellä on niin ihana olla lämpöisenä kesäpäivänä. Siellä sielu lepää ja arki tuntuu karkaavan kilometrien päähän. Tulen kaipaamaan kesää, mutta onneksi kesä tulee joka vuosi. Mutta näistä lämmöistä ei ole aina takuita. Ensi kesä onkin erilainen aikoihin, uudet tuulet, uudet kadunkulmat ja hieman uuden opettelua. Olen kokenut tänä kesänä niin paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä sekä olen saanut nähdä ympärilläni paljon kauneutta. Vaikka toki ikäviäkin asioita on sattunut, mutta ei niin ikäviä, että maailmani romahtaisi niiden alle. Uskon johdatukseen, rukouksen voimaan ja hyvän kiertämiseen.
Aurinkolasit ovat ostetu viime jouluna Varsovasta muutamalla eurolla.
Eilen yllätyin iloisesti, kun postipoika toi Inspiration-blogin Viltsun tekemät todella kauniit violetit korvakorut. Viltsu todellakin yllätti minut ihanalla yllärilahjalla. Olin niin yllättyneen iloinen siitä, että olen ollut jonkun mielessä näinkin positiivisessa mielessä. Paljon kiitoksia :) Näille korviksille tulee olemaan käyttöä.


Tällaisilla fiiliksillä vietin viimeistä lomapäivää :)
Kuinkas sinun viikkosi on sujunut?SHARE:

2 kommenttia

  1. Kyllä Suomen kesä on kaunis! Ja itse henkilökohtaisesti nautin eniten juuri järvimaisemista. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana Pielinen♥ Nauti täysillä viimeisestä lomaviikonlopusta ja tsemppiä ja iloa tulevaan syyslukukauteen!

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig