tiistai 12. elokuuta 2014

Mieletöntä!

Eilen oli rennon mukava päivä vaikkakin työt alkoivat taas pitkän kesäloman jälkeen. Tapasin töiden jälkeen pari ystävää ja nautin kesän viimeisestä hellepäivästä. Enpä voi muuta kuin ylpeänä todeta ,että minulla on esimerkillinen yhdysluokka. Toimin opettajana ja luokanvalvojana yhdysluokalle, erityisryhmien 7. ja 9. luokille. Kaikki istuivat tunneilla hiljaa ja tämän lukuvuoden tavoitteena heillä on saada mahdollisimman hyvä todistus ja oppia uusia asioita elämän varrelle Jokaisen opettajan unelmaluokka!
Sen vaan jotenkin tuntee jo sormenpäissään melkein 10 vuoden työkokemuksella millaisesta ryhmästä on kyse. Se on upea tunne, kun näkee oppilaidensa onnistumisenkokemukset ja saa keskittyä täysillä opettamiseen eikä mihinkään muuhun sivuseikkaan.

Huomenna saatte kuvapläjäyksen Dinner in the Sky-tapahtumasta, jossa aurinko helli meitä herkuttelijoita! Minulla on ollut mieletön loma ja nyt sain mielettömän kivan luokankin. Uutta lukuvuotta innolla odottaen.
Reipasta uutta viikkoa!
PS. Minulla on Amerikan tuliainen vielä arvottavana.


SHARE:

3 kommenttia

 1. Oikein onnistunutta, reipasta ja hauskaa alkanutta lukuvuotta :D

  VastaaPoista
 2. Luokkasi kuulostaa todellakin unelmaluokalta. Ihana asia! Tsemppiä ja työniloa!
  -Viltsu

  VastaaPoista
 3. Tuon ikäisten kanssa työskentely on varmasti haastavaa? Vai onko eroa opettaako ekaluokkalaisia vai yläastelaisia? Meillä tihrusteltiin viime viikolla kun pienempi aloitti eka luokan ja nyt tällä äidillä ei ole enää vauvaa :(

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig