perjantai 15. elokuuta 2014

Muutoksia!

Torstai oli kiireinen päivä, mutta kerkesin tavata vielä ihanan ystävättäreni. Oli voimauttavaa pohtia elämää kiireisen työpäivän päätteeksi. Olen niin tyytyväinen nykyiseen luokkaani ja työnkuvaani koulussa. Pohdin myös toisen ystävän kanssa yleensäkin blogielämää ja tulimme molemmat siihen lopputulokseen, että tämä blogimaailma alkaa olla jo niin nähty.
Minulla ei vain nyt irtoa juttuja tämän enempää, haluan keskittyä elämääni täysillä, muuttaa hieman sen suuntaa ja siinä olevia asioita. Olenkin aloittanut elämänremonttini myymällä minulle tarpeettomia tavaroita, astioita ja vaatteita. Blogille ei ole enää entisenlaista sijaa elämässäni.
 
Päivittelen kuulumisiani jatkossa muutaman kerran viikossa, silloin kun siltä tuntuu ja siihen on aihetta. Mutta jokapäiväinen postaustahti ei vaan enää innosta. Ei teistä lukijoistakaan ole kivaa lukea väkisin väännettyjä tekstejä. Viikonloppuna tapaan ulkomailla asuvan ystävättäreni hyvän ruuan merkeissä, nostatan sykettäni lenkkipolulla ja nukun luvattoman pitkään. Vietän sellaista juuri oman näköistäni viikonloppua.
 
 
"Kaikki muuttuu vaikeaksi jos haluaa omistaa esineitä, kantaa niitä mukanaan ja pitää ominaan. Minä vain katselen niitä – ja kun lähden tieheni, ovat ne minulla päässäni. Minusta se on hauskempaa kuin matkalaukkujen raahaaminen."
 • Muumipeikko ja Pyrstötähti.


"On niitä jotka jäävät ja toisia jotka lähtevät, niin on ollut aina. Kukin saa valita itse, mutta on valittava ajoissa, eikä koskaan saa antaa periksi."
 • Muumilaakson marraskuu. 

Pirtsakkaa perjantaita!

SHARE:

8 kommenttia

 1. Itsekään en päivitä blogiani läheskään joka päivä , joten ymmärrän mainiosti . Sitten kun sulla on asiaa , tupsahdat lukulistalle ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä, postauksia kannattaa tehdä silloin, kun se tuntuu hyvältä... ei paineita :)
  Ihanaa perjantaita ♥

  VastaaPoista
 3. Samoin ajattelen. Jollei ole mitään järkevää sanottavaa, silloin ei sanota mitään. Se pätee niin moneen asiaan. Kommentteihinkin. ;) Itsekin ajastelen paljon bloggauksia, sillä esim. askartelujani on "jemmassa" kivasti useinkin. Ei netissä jaksa roikkua ja pistää elämäänsä sivuun! Joskus on aikaa istua alas ja kirjoittaa, joskus jotain ihan muuta. -Viltsu

  VastaaPoista
 4. Kiva, ettet kuitenkaan kokonaan meitä jätä - ja itsekin postailen vain kerran/pari viikossa - en pystyisi joka päiväiseen postaustahtiin - haluan pitää tämän touhun hauskana mausteena enkä pakkopullana;)
  Kivaa viikonloppua sinulle♥

  VastaaPoista
 5. Itse pidin monen kuukauden blogitaon, ja se tuntui hyvältä. Nyt on taas intoa postailla, mutta ei joka päivä, vaan silloin tällöin. Omaan tahtiin, ja niin että innostus säilyy. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kuulosta järkevältä. Eikä sitä tarvitsekkaan postata niin usein, vaan silloin kuln siltä tuntuu!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig