torstai 28. elokuuta 2014

Brasserie Kämp ja Kansallismuseo

Minulla on ollut viime päivinä kiireistä, varjonikin meinaa jäädä jälkeen :D
Orastavaa syysflunssaakin on ilmassa, josko säästyisin siltä, edes tämän kerran.
Loppuviikosta on tiedossa niin paljon kaikkea kivaa, että minulla ei vaan olisi aikaa sairastaa.
Koetan aina kaiken kiireen keskellä ajatella positiivisen mukavia asioita, jotka saavat mieleni ja kehoni rentoutumaan. Se voi olla muisto kivasta viikonlopusta, kuten viime viikonlopun Cheekin huikea konsertti tai jokin tuleva kiva tapahtuma. Olen näin vanhemmiten ymmärtänyt pysähtymisen merkityksen elämässä. Välillä täytyy tarkastella asioita kauempaa, että voi nähdä lähelle.
Ajatuksilleen täytyy antaa sijaa, ei voi edetä koko ajan kuin höyryveturi.
Tehdä rohkeitakin ratkaisuja. Elää hetkessä. Joskus sitä joutuu kulkemaan kiertotietä pitkin kohti unelmiaan. Mutta se on vain elämää.

Viime sunnuntaina oli hyvää aikaa viettää päivää Helsingissä kaupungilla ennen bussin lähtöä kotiin. Poikkesimme muun muassa kansallismuseossa ja Brasserie Kämpissä brunssilla.
Sielun ja vatsan ravintoa.
Kämpin brunssi oli maukas ja valikoima oli suuri.
Pidin erityisesti alkupalapöydästä ja jälkkäreistä. Alkuruoat olivat niin herkullisia, että unohdin napata niistä kuvan.
Teimme pöytävarauksen noin viikkoa aiemmin.
Brunssiin sisältyvät alkupalat, pääruoka, jälkiruoka ja erilaiset mehut. 
Brunssin nauttimiseen on varattu aikaa 2 tuntia.
Brunssi maksaa ilman kuohuvaa 39e ja kuohuvan kera 45e.
Kämpin miljöö on niin upea ja hohdokas, että sinne kannattaa poiketa vaikka vain kuohuvalle.

Kansallismuseossa bongaa aina jotain uutta. Mielenkiintoisin näyttely oli ehdottomasti 1900-luvun näyttely. Mieleeni tulvahtivat lapsuusmuistot.
 Save Water Drink ChampagneLasten kellukkeet uintitaidon opetteluun.Tästä viimeisestä kuvasta minulle kumpusi mieleeni seuraavanlainen ajatus. Olemme välillä elämässämme valintojen äärellä. Edessämme on useita raiteita, jotka kaikki vievät meidät eri päämääriin. Todellinen voimamme perustuu sisäiseen vahvuuteen ja luottamukseen. Osoita voimasi. Ole seesteinen, voimakas ja luottavainen. Kaikella on aikansa ja paikkansa, elämä kantaa kunhan välillä hiljentyy ja luottaa omaan arvostelukykyynsä.


Tunteikkaan ihanaa torstaita,


SHARE:

1 kommentti

  1. Olipa hauska huomata että olit Kansallismuseossa kiinnittänyt paljon huomiota samoihin asioihin mihin minäkin. Kameran linssini kohdistui lähes tismalleen samoihin kohteisiin, vaikka hieman eri kuvakulmista. Tuon Kuplan ratin taakse oli kiva istua ja kuvitella ajelevansa maantiellä. Tuota Soturin tie-näyttelyä en ole käynyt katsomassa, mutta perusnäyttelyissäkin on aina vaikka mitä mielenkiintoista katseltavaa. Itse pidän eniten kirkkotaiteen osuudesta. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig