lauantai 2. elokuuta 2014

Miami City

Tänään pysytään Miamin keskustassa, Bayside -ostarilla ja Brickell-saarella, joka sijaitsee aivan Miamin keskustassa. Guessin liikkeitä oli valtavan paljon ja niissä hintataso oli paljon alhaisempi kuin meillä Suomessa. Tosin en löytänyt itselleni mitään, niin en ostanut pelkän ostamisen ilosta. Kaikkein parhaiten ympäristöä näkee lähtemällä rohkeasti vain koluamaan teitä toisen perään. Meillä ei ollut aina karttaakaan mukana, mutta vanhana matkailijana sitä osaa suunnistaa varsin hyvin maamerkkien avulla. Varalla on kumminkin hyvä olla aina sen verrna rahaa, että sillä pääsee hotelliin.

Ihastuin hotellimme lähiympäristöön ja Bayside-ostoskeskuksen paikallisuuteen. Siellä oli huvipursisatama ja päivällä sekä illalla artisteja esiintymässä, siinä lomassa sai nautittua pientä purtavaa ja nesteytystä. Atmosfääri oli lomailijalle juuri oikeanlainen.


Victoria´s Secretin liikkeitä oli myös useita ja ne olivat valtavia. Hintatasokaan ei ollut  paha.


GAPilta ostin hupparin, t-paidan ja mekon.

Hierontapömpeli.

Söimme matkalla aika paljon pikaruokaa, mutta myös muutaman iltana hieman parempaakin ruokaa. Tässä lautasella Penne pastaa kanan, pekonin ja peston kera.


 Ostin kisuille tuliaisia Harley Davidson-kaupasta.
Miami Heat on arvostettu joukkue Miamissa ja tänä vuonna se palloili NBA:ssa 2. sijalle.

 Piipahdimme Bayside-ostoskeskuksen Disney-kaupassa. Täällä kaupassa täytyisi olla mukana paljon aikaa ja iso lompakko. Mutta eikös olekin ihania tuotteita ja nämä vedettävät matkalaukut,ihq!

Amerikkalainen koulubussi.


Palvelukseen halutaan!


Business-tyyliä skootterin selässä.

Apteekkiin ei tarvitse kävellä vaan voit asioida autokaistan kautta apteekissa. Suomessa vain Siilinjärvellä on vastavanlainen Drive-thru Pharmacy.

 Piipahdimme muutamaan otteesee matkan aikana pikaruokaravintoloissa. Niissä ei tarvitse tippailla.
 Metromover on hauskannäköinen junaa muistuttava kulkupeli.


 Muistutus siitä mitä eläimiä tämän sillan läheisyydessä elelee. Fast and Furious-leffan silta toisesta suunnasta kuvattuna.

Brickell Key -saari sijaitsi aivan hotellimme lähettyvillä ja tällä saarella oli niin kaunista. Ihaillen katselin niitä moni a ihmisiä, jotka lenkkeillivät valtaisassa ilmankosteudessa ja yli +30 asteen helteessä.

Jalkakäytävä. Ohjeet, kuinka toimit liikennevalojen kanssa.

Miljöö on valtavan kaunista ja ilmapiiri hohdokkaan rento.
Porschet, Lamborginit ja Ferrarit sekä muut luksusmerkit olivat tavallista arkipäivää Miamissa.


Happy Hour:n aikaan saimme kaksi yhdenhinnalla, vadelma-mangopinacolada. Olivat himppusen verran suuria. Jäi osa juomatta. Oli sen verran makeaa, että voin maistaa vieläkin drinkin maun :D Piipahdimme Bayside-ostoskeskuksen Bubba Gump-ravintolassa. Ravintolan yhteydessä on myös myymälä, jossa myydään Forrest Gumpiin liittyviä vaatteita ja tavaroita.

  
My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Kiitos, kun olet matkannut kanssani useampana päivänä Jenkkeihin. 
Vielä huomenna matkaamme ja sitten pysyttelemme jonkin aikaa Suomen maankamaralla :)SHARE:

1 kommentti

  1. Taas ihan uutta tietoa, enpä ole tiennyt että entisellä kotipaikkakunnallani on Suomen ainoa drive-in apteekki. Testattu ja hyväksi havaittu, vaikka tykkäänkin enemmän ihan perinteisestä apteekkiasioinnista.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig