lauantai 9. elokuuta 2014

Matkalla soi Juha Tapio, Helsinki kutsuu :)

Lieksassa vietetään joka kesä Vaskiviikkoa. Tarjonnassa on niin pillipiipareita, taitavia torven törisyttäjiä ja poptaivaan tähtöisä. Tällä kertaa olin katsomassa Suvi Teräsniskaa ja iki-ihanaa Juha Tapiota. Olen nähnyt Juha Tapion kerran aiemmin Lieksan Vaskiviikoilla neljä vuotta sitten. Juha Tapio on mieletön esiintyjä, se karisma, huh!


Olen tekemässä matkaa kohti Varkautta, josta hyppään kamun kanssa junaan ja suuntamme kohti Helsinkiä. Siellä tapaamme lisää ystäviä. Päivä Helsingissä, illalla laivalle. Itseasiassa en olisi halunnut laivailua, mutta tällä kertaa yöpyminen laivalla on sen verran edullista verrattuna Helsingin keskustan hotelli yöpymiseen. Keskustan kaikki hotellit ovat tupaten täynnä suurten tapahtumien takia. Varasin jo Bulevardilla sijaitsevaan ravintolaan pöydän iltapäiväksi. Sunnuntaina kipuamme Dinner in the Sky-tapahtumassa 50 metrin korkeuteen herkuttelemaan fine dining ruokia. Uusi kokemus, jänskää!


Eilen ihmeteltiin ystävien kanssa joidenkin ihmisten väsymättömän poukkoilevaa käytöstä ja sotajalalla olemista, joka ajaa heidän läheisensä stressin partaalle. Pahansuopaisuutta ja sisäistä pahaa oloa. Itselläni on varsin pitkä pinna, mutta jos hyvyyttäni käytettäisiin hyväksi ja havaitsen epäoikeudenmukaisuutta, niin siinä menee selvä raja. Jos tunteiden käsitteleminen on vaikeaa puhumalla, niin ainakin musiikin avulla pystyy käsittelemään tunteitaan ja matkailu avartaa kummasti maailmankatsomusta. "20 vuoden päästä tulet katumaan niitä asioita, joita et tehnyt, etkä niitä, joita teit. Purjehdi siis kauas kotisatamasta, tunne tuuli purjeissa. Löydä. Unelmoi. Keksi."
-Mark Twain-


                                Supersuloista lauantaita Juha Tapion sävelten tahtiin!SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig