torstai 7. joulukuuta 2017

Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksissa

Juhlin eilen Bassoradion ja Bonaquan järjestämissä juhlissa Valkoisessa salissa ja Strindbergissä itsenäisyyspäivää ja satavuotiasta Suomea.
Päälleni valitsin Ril´sin mekon, jossa alusmekko ja meshpäällinen ovat erilliset osat. Koruiksi valitsin suurimmaksi osaksi suomalaista designia. Korvakoruiksi valitsin ViaMinnetin upeat Suomi100-korvakorut ja rannekorun, Heidi Vornanin pääkallorannekorun sekä Waitomo Designin korvakorut, Glitterin kaulakorun, kymmenen vuotta sitten Ibizalta ostamani Mustangin korkkarit sekä itse tuunaamani iltalaukun.

Mutta loisto, se kuuluu jokaiselle itsenäisyyspäivänä. Se on sisäistä laatua. Samanlaisia haaveita kuin pienellä tulitikkutytöllä oli eläessään. Sellainen on kohta kotimaamme, kun lama ja vaikeudet syvenevät. Haavekuvia paremmasta arjesta. Mutta toivottavasti Suomi sinun päiväsi koittaa vielä valoisampana. Ihan tavallinen puolipilvinen arki on parempi kuin ainainen hämärä. Nauti sisulla saavutetuista saavutuksistasi, koska kuoleman kanssa jokainen meistä on samalla viivalla. Sen osoitti talvisotakin, kunnioitetaan ja kiitetään näitä rohkean sisukkaita suomalaisia sotilaita ja lottia.
Vahvoja muistoja ja upea satavuotias itsenäisyys!
Jos tarvitsee nopean ja upean kampauksen, niin poiketkaa Oulunkylän Hiusateljeehen ja kysykää sieltä Tarua ♡
SHARE:

1 kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig