sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Uuden vuoden toivotus 2018*

Olin Vain elämää-konsertissa perjantaina ja se oli todella hienoa nähtävää sekä kuultavaa.

Voit katsella kuvia tapahtumasta Instagramistani satumkirjavainen

Kuluva vuosi on ollut jälleen matkailuvuosi. Olen matkaillut vuoden aikana
15 kohteessa. Matkailu tekee minut onnelliseksi, se seikkailu ja samalla maailmankatsomus avartuu. Olen saanut nauttia upeista konserteista, päällimmäisenä mielessä Ultra Bran, Cheekin, Vain elämää ja suurlähetystön konsertit. Ystävien ja rakkaiden kanssa vietetyt hetket, mieheni täytti 40 ja juhlistimme pyöreitä vuosia Roomassa uima-altaalla viettäen.


Tosin vuosi on ollut rankkakin, mutta hyvin antoisa kaikista elämäni vuosista tähän mennessä. On ollut alkuja ja loppuja, takinkääntäjiä ja tosi ystäviä. Monia unelmia on toteutunut ja niin moni haaveeni on toteutunut tänä vuonna, olen valtavan kiitollinen, minua kuunnellaan yläkerrassa.


Särmiä voi toki aina hioa ja toivonkin uuden vuoden tuovan hyviä haasteita, elämän makuisia hetkiä ja uusia seikkailuja. Olen kehittynyt henkisellä puolella eikä materia ohjaa onneen. Panostan enemmän elämyksiin. Hyvinvointiin kuuluu lempeä ja hyväksyvä sisäinen ääni ja henkinen rikkaus eli kokonaisvaltainen hyvinvointi. Niitä ei voi paikata millään tavaralla.  Hyvinvointi ja itsevarmuus ovat sisäistälaatua. Tee se mihin ryhdyt niin suurella sydämellä ja ole hommassa mukana täysillä. Älä valehtele itsellesi, muista rajat ja muista unelmat. Toivon ensi vuodelle tasapainoisen makoisaa elämää, rakkautta ja vähemmän stressiä sekä selkeitä linjoja. Yksikään vuosi ei ole täydellinen ja siinä piilee elämän raaka kauneus.


Toivon täydestä sydämestäni uuden vuoden 2018 olevan sellainen, miksi se on tarkoitettukin - lämmön ja valon juhlaa, auringonpilkkuja kasvoilla sydäntalvenkin pimeydessä sekä tunteikkaita kyynelhetkiä. Sydämen rohkeutta, matkailua, seikkailuja ja elämänmakuisia päiviä ja kirjeitä ystäviltä. Ei mitään unohdettua.


Lähes tyyntä,taivas on vaaleansininen ja aurinkoinen. Kaikkein rakkaimpansa voi viedä sydämessään mukanaan vaikka taivaaseen. Makoisia konvehtihetkiä ja hikikarpaloita hienoista ja vähemmän hienoista suorituksista. Meistä jokainen voi olla arjen enkeli. Epäkohdat ovat tulleet eteesi siksi,että sinä kasvat ja kehityt. Kaiken aikaa. Sydämellisiä ja aitoja kohtaamisia myös vuonna 2018* 
A happy New Year to all the world!








SHARE:

2 kommenttia

  1. Kiitos - hyvää uutta vuotta myös sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Hyvää Uutta Vuotta! Täälläkin tuo pullo odottaa vielä korkkaamista. :)

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig