maanantai 18. joulukuuta 2017

Megalomaanisen upea Ultra Bra, VIP+Soundcheck+illallinen*

Olen fanittanut Ultra Brata 90-luvun lopulta lähtien ja nähnyt bändin viimeksi vuonna 1999 Lieksan Vaskiviikolla. Kun liput Hartwall Areenan konserttiin tulivat myyntiin syyskuussa, niin tiesin heti haluavani VIP-liput, jotka sisälsivät soundcheckin sekä erittäin makoisan ruuan. Keikka oli kokonaisuutena aivan mieletön elämys ja siitä todellakin kannatti maksaa tavallista konserttilippua suurempi hinta.


Aluksi oli soundcheck, josta saimme nauttia puoli tuntia. Saimme hengailla soundcheckin aikana aivan lavassa kiinni ja katsella miltä lava näyttää miltäkin kulmalta. Sieltä menimme Hartwall Areenan Platinum-raflaan illalliselle. Ruoka oli todella herkullista ja illallisen jälkeen olikin ihana mennä eturiviin katsomaan Ultra Bran megalomaanisen upeaa keikkaa. Keikka kesti huimat 2 tuntia ja sen aikana Ultra Bra esitti  31 biisiä. Itseasiassa viimeiset 40 minuuttia kaikki seisoivat ja jammailivat seisten. Tunnelma oli jotain niin maagisen mukaansatempaavaa. On kuin olisi tehnyt aikamatkan vuoteen 1997. Kunpa vielä kerran tai pari pääsisin näkemään Ultra Bran keikan. Toivottavasti pitäisivät Stadion keikan, se heiltä on vielä saavuttamatta. 


Kerkko Koskinen on musiikillinen nero ja hänen sovituksensa jousiorkesterille ja suurelle taustakuorolle olivat uskomattoman hienoja. Anni Sinnemäen sanoitukset ovat hassun auskoja, mutta niin kantaaottavan ajankohtaisia edelleenkin. Itseasiassa biisit kuulostivat paremmalta konsertissa kuin levyllä. Tunnelma oli hurmoksellinen, vieläkin menee kylmänväreet kun muistelen tuota upeaa konserttia!

Ultra Bra haluan nähdä teidät vielä!
Ja vielä kenties pääsen tapaamaan bändiä.
Unelmia!SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig