maanantai 29. tammikuuta 2018

Iltapäivätee Kämpissä & Noolanin Showroomilla

Piipahdettiin ystäväni Harrin matkassa maailmalla-bloggaajan kanssa Kämpissä iltapäiväteellä.
Voin suositella tätä ripauksella luksusta olevaa hetkeä arki-iltapäivään.
Iltapäiväteellä tarjoillaan pientä makeaa ja suolaista sekä valitsemaasi teetä.
Atmosfääri Kämpissä on rauhallinen ja luokseenkutsuva, sellainen jota tarvitsee aina ajoittain. Teehetki oli niin mieluinen ja edullinen, että löydän itseni taas pian Kämpistä iltapäiväteeltä.
Noolan Oy on vuonna 2000 perustettu yritys, jonka liikeideana on vaatteiden suunnittelu ja myynti. Marja Rak (s. 1966) toimii yrityksen pääsuunnittelijana. Yrityksen kotipaikka on Pietarsaari, jossa sijaitsevat studio, myymälä ja logistiikkakeskus. Sana Noolan on paikallista Pietarsaaren murretta ja tarkoittaa pohjoistuulta; ”det blåser Noolan”! 


Muotokieli on saanut rauhassa kehittyä ja on sen myötä hionut esiin Noolanin omaleimaisen ja graafisen pelkistetyn tyylin. Luonnon läsnäolo, rauha ja meren läheisyys ovat luoneet Noolanin, joka tarjoaa laadultaan korkeatasoisia vaatteita ja asusteita naisille ja miehille. Uskollisille kanta-asiakkailleen Noolan on jo elämäntapa, tarjoten asusteet niin juhlaan kuin arkeen.


Talven pelastaja - tiedät aina mitä laittaa päälle, tilanteeseen kuin tilanteeseen.
Materiaaliana on monesti keittovillaa, 100% villa. Noolanin vaatteissa on naiselliset leikkaukset ja niissä on monesti kauniit leikkaukset vaatteiden sivussa. Minunlaiselle vilukissalle Noolanin vaatteet ovat kuin taivaanlahja. Olen oppinut ostamaan kestäviä,laadukkaita ja klassisia vaatteita.
Noolanin myymälän ja Showroomin löydät Kapteeninkadulta Helsingistä ja netistä.
Have an Ice Dayn aina tyylikäs Mankka

Korvakorut: Via Minnet
Takki: Noolan
Kengät: Alexander Wang
Huivi: Louis VuittonSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig