torstai 25. tammikuuta 2018

Yhteistyö: Ril´s stailaus & upeat löydöt garderobiini

Näin syntymäpäiväni kunniaksi julkaisen jotain ihanaa ja kaunista.
Pääsin tekemään Ril´s - vaatemerkin kanssa yhteistyötä stailauksen merkeissä.
Stailisti Bea Kauppinen oli etsinyt minulle alkukartoituskyselyn avulla jo valmiiksi saapuessani liikkeeseen vaatteita, joita pääsin kokeilemaan. Aloitimme stailauksen väri- ja vartalotyyppikartoituksella, jossa löysin joitakin uusiakin värejä, jotka sopivat hyvin juuri hiusteni-, ihon- ja silmienväriini


Löysin vaatteista heti omat suosikkini ja ne myös päätyivät vaatekaappiini stailauksen jälkeen. Pääsin kokeilemaan - niin monen vuoden jälkeen, hiihtohousuja.
Mieleeni tulvahti 1990-luvun alku ja alakoulu ajat.
Todella kivat housut jalassa, mutta vielä jätin ne kauppaan.


Inspiroidun katumuodista, matkalla nähdyistä tyyleistä ja Instakuvista. Oma tyylini on rennon rokahtava, mutta tykkään välillä pukeutua myös todella naisellisiin kokonaisuuksiin tasapainon vuoksi.Talven nyt todellakin tullessa tekee mieli taas kaivaa kaapista esille kaikki lämpöiset materiaalit, ne ihanat neuleet. Neuleet ovat joka talvi iso muotitrendi, ne eivät mene koskaan pois muodista. Olen varsinainen vilukissa ja palelelnkin työpaikallani koululla, joten neuleista ja neuletakeista on suuri apua tähän vilukissani oloon.


Stailaukseen eli pukeutumispalveluun kannattaa varata aika jo hyvissä ajoin, koska sinne on yleensä 2-3 viikon jonotusaika. Stailattavana pääset kokeilemaan sellaisiakin vaatteita ja asusteita, joita muuten ei tulisi mieleen sovittaa. Mikäs sen ihanampaa arjenluksusta, kun siemailla shampanjaa ja sovittaa upeita asuja. Stailaukseen kannattaa varata aikaa tunnista kahteen.

Ril´sin pääsuunnittelija Birgitta Sannig on suunnitellut vaatteita ja laukkuja, joista löytyy jokaiselle jotakin mieleistä. Vaatteissa hän arvostaa hyvää laatua ja kauniita värejä sekä jatkuvuutta. Mallistot voivat täydentää toisiaan, eikä vaatteen aika ole hetkessä ohi. Väreistä suunnittelija suosii monen kollegansa tapaan etenkin mustaa.


Itse löysin monta uutta asua ja etenkin housuja, joita on mielestäni aina jostain syystä niin vaikeaa sovittaa ja löytää sopivat. Mutta Ril´siltä löysin niin mustat kuin tummansinisetkin farkut, joiden lahkeenpituuskin oli juuri sopiva vartalolleni. Kevään tullen aion suunnistaa taas Esplanadilla Ril´sille, koska keväänmallistosta löytyy kirkkaita värejä. Ril´sillä on ammattitaitoinen henkilökunta, jokaauttaa  mielellään vaatevalinnoissa. Ril´sin laadukkaita vaatteita löydät Ril´sin oman liikkeen lisäksi myös muun Stockmannilta.


Kiitokset stailaaja Bea Kauppiselle ja Ril´sille yhteistyöstä.
En ole koskaan aiemmin ollut stailattavana, joten voin vain suositella tätä kokemusta.
Lähdin muutamaa vaateparia, kenkiä ja monta kokemusta rikkaampana ja uutta tietoa tulvillaan kohti kotia mustat Ril´sin paperikassit heiluen.   


Yhteystiedot

Ril´s
Pohjoisesplanadi 25
00100 Helsinki

044 754  0328 


Vaatteet: Ril´s
Sormus: Myrsky
Korvakorut: Via Minnet
Kengät: Ril´s tai Ril´sin Tarsala Collection











Huomatkaa kaunis strutsinsulkakaulus.
Tämän upean Ril´sin mekon hankin vaatekaappiini jo joulukuussa.









Rentoa, mutta tyylikästä.


Eläinkuosit eivät minun juttuni, mutta takki oli todella kaunis.



Nämä Ril´sin topit, punainen ja sininen löysivät heti tiensä vaatekaappiini ja käyttööni.
Rakastan ajattomia ja klassisia vaatteita, joissa on se "pieni juttu". Nämä tulevat olemaan kovassa käytössä.


Tässä neulepaidassa on sivulla upeat halkiot ja värikin oli juuri se juttu, jonka takia hankin tämän ihanuuden itselleni.







Made in Finland, joka nykyään on todella harvinaista.
Laadukkaita nahkalaukkuja-ja asusteita.







Ja mitä kaikkea hankinkaan Ril´siltä, monikäyttöisiä ja helposti muunneltavia vaatteita ja asusteita.


Pukeutumalla hyvin ja oikeanlaisiin vaatteisiin, korostamalla vartalosi kauniita puolia saat ulkonäköösi ryhtiä ja lisää kauneutta sekä itsevarmuutta.

Kaunista torstaita!


SHARE:

1 kommentti

  1. Oletpa saanut shoppailla upeissa ympäristöissä. Tyylikkäitä vaatteita ja sopivat sinulle upeasti.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig