tiistai 19. kesäkuuta 2018

Change Lingerie: Ihanat naiset altaalla

Olin Allas Sea Poolilla Neighbour Bistrossa Riannon ja Change Lingerien järjestämässä Ihanat naiset altaalla- muotinäytöksessä. 
Fiilistelimme kesän tyylikkäimpiä uima- ja ranta-asuja ja tulevan syksyn alusasutrendejä upeiden mallien yllä. Olen itse tykästynyt etenkin Changen sähkönsiniseen uima-asuun, siinä on kaikki elementit kohdillaan.

Uima-asumallistosta löytyy niin tankinimallista yläosaa kuin uimapukujakin. Jokaisen vartalolle löytyy Changelta juuri oikeanlaiset alus- ja uima-asut. Changen myymälöissä saat asiantuntevaapalvelua ja näin sinulle löytyy juuri sopivat alus-ja uima-asut.

Hyvät alusvaatteet saavat ryhdin kauniiksi ja ne eivät hierrä vaan saavat korostamaan juuri parhaita puoliasi. Tyylillisesti edustan sekä maskuliinisia, että feministisiä piirteitä. Jokainen meistä voi pukea päällensä ihan mitä vain ja ilmentää sitä kautta itsessään erilaisia puolia. Naisten pitäisi enemmän tukea ja kunnioittaa toisiaan. Täällä Suomessa on hieman sellainen tapa, että vertaillaan ja kadehditaan toisia sen sijaan, että kuunnellaan ja kannustetaan. Koetetaan olla toisillemme enemmän armollisia ja pitää toistemme puolta!


Lähimmän Change Lingeriesi löydät tästä linkistä.
Jollet ole vielä kurkannut Mankan blogiin tai Instagramiin, niin nyt on viimeistään sen aika!
Pääset ihastelemaan oikeaa tyylitaituria.
Instagram: Mankka1717
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig