sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Viikkojen viikko ♡


Tällä viikolla on ollut vaikka millaista tilaisuutta ja tapahtunut kaikenlaista. Pressitoimistopäivä, muotinäytöksiä, avajaisia, 
3Kaverin jäätelön lanseeraustilaisuus ja oluttasting sekä Magnum-jäätelön avajaistilaisuus.


Minut valittiin myös arvostetun Green Streetin, Cake Lover-lähettilääksi loppuvuoden ajaksi, huippua! Raakakakut ja muut herkut tulevat tutuksi loppuvuoden ajan. Tästä proggiksesta tulette kuulemaan vielä lisää blogin ja Instagramin puolella.


Uskon vahvasti siihen, että kun teen hyviä asioita ja punnitsen valintojani sekä tekojani niin hyvä kiertää. Mutta jos teen jotain sellaista, jota joudun lopulta katumaan niin paha palaa takaisin eri muodoissaan. Olen joskus miettinyt tyyppejä, jotka koettavat vain kävellä toisten ihmisten yli, silloin olen ajatelut, että kunpa tuon ihmisten ymmärrys laajenisi. Hän on lopulta aivan yllättäen kohdannut asioita, jotka ovat laittaneet hänet polvilleen.
Mieti aina ensin tekojasi, koska aina pyytämällä anteeksi ei saa anteeksiantoa. Elämä kyllä hoitaa sen puolen, se on väistämätöntä.
Siperia ei aina opeta, mutta elämä sitäkin enemmän.


Taidan pian maastoutua kesään, lämpöön ja vihreään, leikin voikukkaa. Sulaisin auringon lämpöön tai sateeseen, olisinkin villi sitruunaperhonen, vailla huolen häivää!
Nämä sanat ovat joillekin, kuin tuuleen viskattavia leivänmurusia. 

Leivästä puheenollen taidan tehdä mansikka- ja tomaatti/vuohenjuustobruschettoja ja paistettuja kesäkurpitsakiekkoja. Kesänmakua tähänkin päivään.


Kannattaa kurkata Instagramiini, jollet ole jo seuraaja satumkirjavainen.


Oma suosikkini 3 Kaverin jäätelöistä on Kookos/Ananas ja Vadelma/Valkosuklaa.
Magnumin herkulliset jäätelöt löydät tänäkin kesänä Vanhalta Ylioppilastalolta Helisnign keskustasta.Andiatan ja Hotelli Lilla Robertsin muotinäytöksissä esiteltiin kesän huippumuotia ja olihan se kaunista.Piipahdimme upean ystävättäreni kanssa Ravintola Il Sicilianossa ja pastat olivat herkullisia.

Kämpin iltapäivätee on aina makoisa. Erimakuisia teelaatuja, pientä naposteltavaa ja jutut, jotka lentävät lahdne toiselle puolelle.Nuxen tuotteet ovat luonnonmukaista kosmetiikkaa ja etenkin uudet hunajaiset kosmetiikkatuotteet sekä Creme Fraiche-voide ovat suosikkejani. Creme Fraiche toimii todella hyvin, aamulla levitän sitä iholleni ja illalla poistan iholtani vanulapuilla ja huomaan kaikki pölyt ja saasteet, jotka ovat jääneet indikaattorina Creme Fraichen suojatessa ihoani.
Ja luin itseni lomamoodiin. Kun vierelläni on kissa ja kirja niin muu maailma häipyy täysin. Tykkään lukea useampaa kirjaa, niin että luen tunnin verran kevyempää hömppää ja toisen tunnin hieman enemmän faktatietoon perustuvaa raskaampaa kirjallisuutta.SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig