keskiviikko 6. kesäkuuta 2018

Yhteistyö:Viima luonnonkosmetiikka

Pääsin testaamaan Viiman luonnonkosmetiikkaa ja ihastuin tuotteisiin ikihyviksi. Voiteet levittyvät helposti, niissä on kevyt ihana tuoksu ja koostumus on samettimainen. Jollet ole jo testannut Viiman luonnonkosmetiikkaa, niin nyt kannattaa kokeilla ja piipahtaa Viiman luonnonkosmetiikka sivuilla. Kun valitset Suomessa kehiteltyä, niin silloin ainesosat voiteissa ovat oikeat juuri suomalaiselle ja skandinaaviselle ihotyypille. Tuotteet tulvat Englannista ja brändi on suomalainen.

Luonnonkosmetiikkaa käytettyäni hetken aikaa tuntuu, että iho hengittää entistäkin paremmin. Olen saanut myös kuulla, että ihoni kuulaus on erilainen kuin ennen.Luonnonkosmetiikka ilmiö saattaa liittyä ympäristötietoisuuden kasvuun. Ilmastonmuutos ja yritysten vastuu sekä ihmisten arjen valintojen merkitys ovat korostuneet yhteiskunnassamme. Kulutusvalinnat, eettiset valinnat ja päätöksenteko.

Yksi suuri luonnonkosmetiikan puolesta puhujista on varmasti kemikaalien aiheuttamat yliherkkyydet. Ihmisten tietoisuus kemikaalien vaikutuksesta ihoon ja verenkiertoon on kasvanut, ja moni onkin alkanut pohtia vaihtoehtoja totutuille kosmetiikkatuotteille. Halutaan valitaan myös ei-koe-eläimillä-testattuja-tuotteita. Omasta hyvinvoinnistaan kannattaa pitää hyvää huolta, koska hoitamattomuus näkyy ulkoisessa habituksessa, mutta myös sisäisestikin. Kun teet päivittäisestä ihonhoidosta rutiinin, joka vie 5-10 minuuttia, niin huomaat pian huomattavan eron ihossasi. Kyllähän kaunis heleä iho on paljon kauniimpi kuin samean tukkoisen näköinen iho.

Viiman esittely:

"Olemme pieni perheyritys, joka perustettiin vuonna 2017. Yritys sai alkunsa ideasta lähteä rakentamaan yhteistä liiketoimintaa, jossa voimme yhdistää omat vahvuutemme ja luoda yhdessä jotain hienoa. Meitä yhdistää perhesiteiden lisäksi rakkaus luontoa kohtaan, vastuuntunto ympäristöstä ja kiinnostus yrittäjyyttä kohtaan.


Luonnonkosmetiikan suosio on kovassa kasvussa, ja uskomme että trendi on jatkuva. Ympäristötietoisuus kasvaa koko ajan. Ostopäätöksiä tehdään yhä tietoisemmin, tuotteita vertaillaan ja yritysten vastuullisuus on suurennuslasin alla. Kemikaaliyliherkkyys ei ole enää harvinaista, eikä ihme. Altistumme päivittäin järjettömän monelle kemikaalille. Haluamme olla mukana vastuullisessa arjessa tarjoamalla luonnonmukaista kosmetiikkaa.

Tuotevalikoimamme kasvaa ajan myötä kattavammaksi. Rehellisesti pakko sanoa, että tämän alan kilpailussa ei ole helppoa olla mukana. Yritämme kuitenkin parhaamme ja toivomme, että se välittyy hyvänä asiakaskokemuksena asiakkaillemme."

Yhteystiedot

Viima Natural Cosmetics Oy
                            Puhelin045 7872 8877
                         YhteyshenkilöMarja Lappalainen
                       Sähköpostiinfo@viimacosmetic.com
Seuraavana kuvin ja sanoin omat Viiman luonnonkosmetiikkatuotteet: 


Mustalla savella rikastettu kasvonaamio auttaa hidastamaan ikääntymisen merkkejä.

Mustalla savella rikastettu kasvonaamio auttaa hidastamaan ikääntymisen merkkejä samalla kun se poistaa iholta epäpuhtauksia  ja ylimääräisiä luonnollisia öljyjä. Ylellinen tuote sisältää lakritsijuuriuutetta, joka kirkastaa ihon ja jättää sille kirkkaan terveellisen hehkun.
Soveltuu parhaiten rasvaiselle iholle.

*
Tämä täyteläisen silkkinen jalkavoide hoitaa ja ravitsee jalkojasi jättäen ne pehmeiksi ja sileiksi. 

Sheavoin ja luonnollisten öljyjen yhdistelmä takaavat, että kuivat jalat ja karheat kantapäät saavat riittävästi kosteutta. Virkistävä eteerinen öljyseos auttaa rauhoittamaan väsyneitä jalkoja ja antaa niille kevyen ja miellyttävän tuoksun. Paksu koostumus.

Soveltuu kaikille ihotyypeille.Yövoide, joka ravitsee syvältä ja elvyttää ihoa luonnollisesti.

Voiteeseen lisätyt rauhoittavat iltahelokki- ja vehnänalkioöljyt tekevät ihosta silkkisen pehmeän ja aamulla ihosi näyttää virkistyneeltä.

Soveltuu hyvin ikääntyneelle tai väsyneelle iholle.

*

Kirkastava kasvojen puhdistusaine elvyttää ja piristää ihoasi.
Puhdistusaine sisältää aprikoosiuutetta, joka kuorii ihoa hellävaraisesti ja ravitsee sitä hoitavilla A- ja C -vitamiineilla. Puhdistusaine sisältää myös avokadoöljyä, joka sisältää runsaasti rasvahappoja sekä E-vitamiinia, joten puhdistusaine ravitsee ja kosteuttaa ihoasi erinomaisesti myös pintaa syvemmältä.
Soveltuu hyvin normaalille ja sekaiholle.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig