Kolmen juuston-kukkakaali-retiisi-tofupasta
Jos haluat lihaisamman version niin vaihda tofu vaikka pekoniin tai jauhelihaan.
1 kukkakaali
1 valkosipulinkynsi
3 retiisiä
1 tl suolaa
2½ dl vettä
2 dl ruokakermaa
1 rs Ricotta-juustoa
½ purkki Mascarponea
ripaus Jukolan Juuston valkosipuligoudaa
1 tl sitruunamehua
250g tuorepastaa
1pkt tofua
ripaus valkopippuria
½ ruukku lehtipersiljaa
1prk Alavuden öljynpuristamon Punajuuripestoa
Keiju Sitruuna rypsiöljyspray
Spice Up! Satay-kastike tofulle
Paloittele karkeasti kukkakaali. Keitä kukkakaali halkaistun valkosipulinkynnen kanssa, ½ tl suolalla maustetussa vedessä kannen alla melkien kypsäksi, noin 3 min. Sumuta joukkoon keijun Sitruuna rypsiöljyä.
Ota noin kolmannes kukkakaaleista sivuun reikäkauhalla. Lisää sen jälkeen kattilaan kerma ja juustot. Voit soseuttaa sauvasekoittimella, muttei se ole pakollista.
Mausta valkopippurilla ja lopulla suolalla.
Lisää kastikkeen sivuun nostetut kukkaalit ja kuumenna kastike kiehuvaksi. Lisää sitruunamehu. Tarkista maku ja lisä tarvittaessa ripaus suolaa.
Keitä tuorepasta paketin ohjeen mukaan. Hienonna persilja ja pilko retiisit ohuiksi siivuiksi.
Pilko ja paista tofupannulla sekä mausta haluamallasi tavalla, itse maustoin tofun Spice Up! Satay-kastikkeella.
Sekoita kastike ja tofu vastakeitetyn tuorepastan joukkoon, ripottele pinnalle persiljaa, retiisiä ja tarjoa välittömästi punajuuripeston kera.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.