perjantai 8. kesäkuuta 2018

Yhteistyö: Radisson Blu Aleksanteri & City Break-vinkki

Tarjoan Teille uudenlaisen näkökulman illanviettoon ja irtiottoon arjesta.  

Kuinka ihanaa onkaan majoittua kotikaupungissa ja tavata ystäviä sekä rentoutua, ”City break” tyyppisesti. Miksei se voisi olla nykyään sitä, että tapaat ystäviä kauniissa puitteissa hyvän äärellä tai vietät laatuaikaa puolisosi kanssa? Unohda siivousstressi kotona ja illanvieton leipomisruljanssi. Relaa ja nauti hetkestä. 
Tee palvelus itsellesi ja ympäristöllesi.
Tule nauttimaan illasta Radisson Blu Aleksanteriin, josta löytyy upeat huoneet, Lounge-osasto, baari, ravintola, kuntosali ja sauna.
Tein yhteistyötä Radisson Blu Aleksanterin kanssa. Kutsuin kymmenen ystävääni (harmikseni kaikki eivät päässeet sairastumisten takia) viettämään iltaa hotellin Aleksanteri Loungeen, jossa maistelimme hotellin drinkkilistan lukuisia drinkkejä. Drinkit ovat siitä erikoisia,  että niiden makusiirapit tehdään itse. Makusiirapit ovat vertaansa vailla ja niille löytyy kotonakin käyttöä niin alkoholittomiin kuin alkoholillisiinkin juomiin. Kävimme vieraideni kanssa läpi koko drinkkilistan ja voimme vain suositella maistuvia drinkkejä. Drinkeissä on olemassa terveellisempää vaihtoehtoa ja sitten hieman makoisampaa versiota. Ja lisäksi hotellin Aleksanteri loungessa on maanantaista lauantaihin Happy Hour klo 16-19, jolloin kaikki drinksut, viinit ja kuohuvat ovat vain 7€ .


Hotellin henkilökunta on ammattitaitoisen palvelualtista ja voimme vain kehua, koska se ei ole nykyään itsestäänselvyys. Hotelli sijaitsee Albertin 34:ssa aivan Aleksanterin teatterin vieressä,  keskustassa Punavuoressa ja siitä on vain kivenheiton verran matkaa mm. Kamppiin ja MAnnerheimintielle. 


Sain upean Business Class Sunnuntai-huoneen, jonne heti päästyäni tuotiin makoisa yllätys: valkosuklaata, keksejä ja makusiirappia kotiinviemisiksi.
Radisson Blu Aleksanteri on kotia rakastavien ihmisten unelmahotelli. Paikka, jossa voi olla oma itsensä. Olla kotona matkalla. Aleksanteri yhdistää kansainvälisen hotelliketjun laadun, palvelun ja brändin kotoisan boutique-hotellin parhaisiin puoliin. Eri kulttuureista tuleville vieraille Aleksanteri tarjoaa kurkistuksen maailmalla tunnettuun brändiin, suomalaiseen kotiin.


Lisäksi Radisson Blu Aleksanterista löytyy Wish Fridge, jokaisen majoittujan toivejääkaappi: Se täytetään päivittäin erilaisilla suolasilla ja makeilla herkuilla asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Voit käydä kurkkaamassa kaappiin ja napata mukaan tuotteita pientä korvausta vastaan, mutta yöpyessäsi Business-luokan huoneessa voit käyttää Wish Fridgeä veloituksetta. 


Radisson Blu Aleksanterissa tarjotaan  kahvihetki jokaiselle majoittuvalle asiakkaalle päivittäin klo 17-19 aulassa veloituksetta. Sisäpihan lämmöstä  voit nauttia Aleksanterin kesäterassilla nimeltä Aleksanterin Piha.
Kesällä suosittellaan freshejä drinksuja kesäterassilla terassilla ja pientä naposteltavaa. Hotellinjohtaja on Esko Rebstock. 

Hotelli on hyvin  kodinomainen, pientä ylellisyyttä unohtamatta ja se on huomioitu huoneiden sisustusta ajatellessa. Se lämmön tunne hotellissa sekä voit aistia rakennuksen historian ja sen aikakaudet. Aleksanteria voisi kuvailla seuraavilla lauseilla hotellina: Radisson Blu Aleksanteri on tyypillinen kaupungin keskustan rakennus, sillä se koostuu kahden eri aikakauden rakennuksesta ja tällaisissa taloissa monet helsinkiläiset asuvat. Hotelli heijastelee helsinkiläiskoteja, joista osa ovat vaaleita ja moderneja ja toisissa taas löytyvät korkeat ikkunat, leveät ikkunalaudat ja parkettilattiat. 

Hotellissa on valittavana tummemmalla sisustuksella olevat uus-renessanssihuoneet sekä valoisat uus-klassiset huoneet.

Hotellissa on luokseenkutsuva lämpöinen atmosfääri ja huoneissa on ihanan pehmoiset petivaatteet ja sänky, joissa uni tulee hetkessä. Mankeloidut lakanat ja sitä tuntee olevansa oikein maailman nainen. Aamiainen tuotiin huonepalvelusta huoneeseen ja se sisälsi niin paljon kaikkea terveellistä ja maittavaa ruokaa sekä juomaa, etten ollut eläissäni nähnyt noin suurta määrää herkkuja samalla kertaa. Business Class-huoneeseen kuuluu siis huoneeseen tarjoiltu aamiainen, luksusta.

Kiitoksia Radisson Blu Aleksanterille upeasta ja mieleenpainuvasta yhteistyöstä. Teitte hetkistämme ikimuistoisen makoisia.
Jos mietit majoittumista Helsingissä, niin suosittelen Radisson Blu Aleksanteria. Poistut hotellista hymy huulilla ja haluat palata sinne uudestaan, niin kokonaisvaltaisen upea kokemus.Tervetuloa majoittumaan helmeen kaupungin sydämessä.Lisää tietoa hotellista löydät täältä.

Radisson Blu Aleksanteri
Albertinkatu 34
Helsinki

Uus-Klassismin tyylisuuntaushuone.
Uus-Renessanssin tyylisuuntausta.

Aleksanteri- ja kieltolakidrinkit olivat suosikkejani.
Mikä parasta drinkit ovat niin ammattitaidolla tehtyjä, ettei niissä maistu ensimmäiseksi alkoholi. Mittasuhteet ja maut ovat niin kohdillaan. Drinkeillä on hauskat nimet ja muun mussa 4.5.1932-drinkin nimi juontaa juurensa siitä, että alkoholikielto päättyi tuona päivänä kello 10 aamulla ja sitä alettiin myymään taas juuri Aleksanteri-hotellin baarin kohdalla. Todella historiallista.


SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig