lauantai 30. kesäkuuta 2018

Yhteistyö: Somessa.com tehokas markkinointikanava vaikutajille &yrittäjille

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä somessa.com kanssa.
Olen tehnyt viime aikoina tiiviisti yhteistyötä Somessa.com kanssa, joiden sivustolta löytyy useita eri yrityksiä, jotka etsivät vaikuttajia. Olen ollut erittäin tyytyväinen yhteistyökuvioihin ja voin vain suositella tätä monipuolista yhteistyökanavaa. 
Monestikaan yhteistyö ei jää kertaluontoiseksi vaan se jatkuu pitkäkestoisempana.
Vaikuttajamarkkinointi on todistetusti tehokasta. Mikä parasta, se on palkitsevaa kummallekin osapuolelle. Tällä hetkellä lukuisa määrä yrityksiä haluaa hyödyntää markkinoinnissaan somevaikuttajia. Yrittäjänä löydät yhteistyöhön sopivat vaikuttajat helposti. Sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi sosiaalisen median kahlaamiseen ja yhteydenottamiseen.

Olen puhunut useille someystävilleni ja  yrityksille Somessa.com palvelusta, mm. GreenStreetille, Kenkä Derbylle ja vaateliike Zaidalle. Yrittäjät ovat olleet kiinnostuneita tästä konseptista, joka tarjoaa heille lisänäkyvyyttä. Tänä päivänä somella on valtavan suuri vaikutus, joten sen kautta mainostaminen on suht edullista ja kattavaa.

*
Jos olet yritys ja haluat lisää näkyvyyttä helposti sekä edullisesti, niin klikkaa Somessa.com.
Tai jos olet vaikuttaja ja etsit yhteistyökumppaneita niin klikkaa itsesi Somessa.com sivustolle.

Somessa.com Instagramissa.
Ja nyt siellä on myös huikea 500 euron arvonta.

Vaikuttajamarkkinointi on modernia puskaradiomarkkinointia, tehokasta tavoittaa yrityksen kannalta keskeiset kohderyhmät ja vaikuttaa heidän asenteisiinsa, tietoihinsa tai ostokäyttäytymiseen. Vaikuttajia voivat olla mm. bloggaajat, tubettajat, snäppääjät, instaajat, artistit, urheilijat tai julkisuuden henkilöt.

Hubspot tukimuksne mukaan  (2017)
92 % luottaa enemmän vaikuttajan kuin brändin sanomaan tehdessään ostopäätöstä.


Indieplacen vaikuttajamarkkinoinnin tutkimuksen mukaan  (2017) 
71 % kuluttajista ostaa todennäköisemmin tuotteen nähtyään suosituksen sosiaalisessa mediassa.Lisää markkinointivinkkejä yrityksille löydät tämän linkin takaa.

Kuinka Somessa.com mainostaminen toimii:
Vaikuttajalle palvelun käyttö on ilmaista. Yritykselle yhteistyöilmoituksen jättäminen on ilmaista.
Profiilin avaamisen hinta on normaalisti 9,90 € /vaikuttaja. Tutustumistarjouksena hinta on kuitenkin - 50%, eli 4,95 eur/vaikuttaja. Yritys maksaa palkkion vaikuttajan ja yrityksen keskinäisen sopimuksen mukaan suoraan vaikuttajalle. Mikäli vaikuttajalla ei ole mahdollisuutta laskuttaa yritystä suoraan, voidaan käyttää laskutuspalvelu Free-laskutusta.
Yritykselle ei tule profiilien avaamisen lisäksi muita palvelunkäyttömaksuja eikä somessa.com ota  provisiota vaikuttajan palkkiosta.

Vaikuttajan näkökulma Somessa.com

Yhteistyöt poikivat tuloja tai hyödykkeitä, mutta lisäksi ne rikastuttavat myös julkaisemaasi sisältöä. Yritykset luovat yhteistyöilmoituksia somessa.comiin (ilmoituksia löytyy usealta eri alalta). Löydät kaikki ilmoitukset kätevästi samalta sivulta ja voit hakea sieltä juuri sinua itseäsi kiinnostaviin ja somesi kohderyhmään parhaiten sopiviin yhteistöihin. Muista panostaa hakemukseen, koska sen perusteella yritykset valikoivat vaikuttajat.
Somemarkkinointi on monipuolisen kattavaa ja sillä tavoittaa huomattavasti enemmän jo vanhoja sekä tulevia asiakkaita kuin pelkällä lehti-ilmoituksella.
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig