sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Yhteistyö: Osuuskaupparock & Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu*

Tein upeaa yhteistyötä Original Sokos Hotel Vaakunan ja Osuuskaupparockin kanssa viikonloppuna Joensuussa.
Yövyin aivan Joensuun keskustassa olevassa Sokos Hotel Vaakunassa.
Sen huoneet ovat siistit, uudet ja hotellin sijainti oli keskeisellä paikalla. Ja huoneessa on aivan ihanan pehmeät sängyt, joista ei haluaisi nousta ylös. Huoneessa oli myös kaunis oranssi seinälaatta, joka hehkui kauniisti ja toi tunnelmavalaistusta huoneeseen. Hotellilomalla todellakin rentoutuu. Hotellia vastapäätä on suuri kauppakeskus Iso Myy ja hotellin alakerrassa on ravintoloita ja CitySokos. Juna-asemalle kävelee 5 minuutissa.


Hotellin aamiainen oli maittava ja sillä pärjäsi hyvin iltapäivään saakka. Hotellissa oli myös kuntosali, allas ja sauna, mutta niitä en tällä kertaa kerinnyt testaamaan.
Hotellin henkilökunta oli karjalaiseen tapaan ystävällistä ja sydämellistä.


Osuuskaupparock Sirkkalanpuistossa oli kaksipäiväinen ja artistikattaus oli erinomainen. Kävin katsomassa Jenni Vartiaisen, Popedan, Teflon Brothersin, Neljä Ruusua sekä Kaija Koon.
Osuuskaupparockissa meno on siistiä, sitä ei voi verrata perusfestarimeininkiin. Olin monta kertaa aivan fiiliksissä seuratessani artistien keikkoja. Niin monta upeaa artistia kahden päivän aikana. Paikalle oli asennettu myös hyttysiä torjuvia laitteita, jotka todellakin toimivat.


Osuuskaupparockissa oli tunnelma kohdillaan, yleisö oli aivan villinä esiintyjistä, tunnelma oli katossa ja lauantain rockliput olivat loppuunmyytyjä. Pyro- ja valotekniikka screeneineen olivat kivaa katseltavaa.Olin viime vuonna Osuuskaupparockissa katsomassa Apulantaa ja silloin vallitsi hieman viileämpi sää. Tänä viikonloppuna Joensuussa saatiin nauttia aurinkoisesta säästä, joka näkyi myös ihmisten kasvoilla. Palaan Osuuskaupparockiin ensikin vuonna, jos se vaan sopii vähänkin aikatauluuni.

Suosittelen juuri Sinua tulemaan Osuuskaupparockiin ensi vuonna, muista hankkia liput ajoissa ja varata hotelli! 
Joensuusta pääset kätevästi visiteeraamaan myös kansallismaisemissa Kolilla ja voit viettää iltaa jokilaivoilla sekä nauttia Karjalan leppoisasta tunnelmasta.


Kannattaa käydä kurkkaamassa instagramistani Osuukaupparockin videot, klik!

Suuret kiitokset rentouttavasta yhteistyöstä Osuuskaupparockille ja Original Sokos Hotel Vaakunalle! 


Kaija Koo esitti toive-. ja voimabiisini Siniset tikkaat.


Hotelli Kimmelin yhteydessä olevasta Fransmanni-ravintolasta sai rokkikansa vatsan täytettä.
Ruuat olivat todella makoisia, suosittelen!SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig