perjantai 15. kesäkuuta 2018

Yhteistyö: Miraz Organic - Zuii Organic luonnonkosmetiikka

Pääsin testaamaan ilokseni Miraz Organicin kautta sertifoituja Zuii Organics luonnonkosmetiikkatuotteita. Ne ovat 100% luonnollisia ja luomusertifioituja ammattimeikisarjaa, aineosista vähintään 95% on peräisin luomutuotannosta.
Olin aiemmin kuullut pelkkää hyvää luonnonkosmetiikasta, mutta nyt pääsin todella testaamaan näitä tuotteita. Pidän meikissä luonnollisesta lopputuloksesta ja kuulaan näköisestä ihosta. Sellainen, joka ei näytä liian meikatulta vaan klassisen kauniilta ja näillä tuotteilla saan juuri sellaisen lopputuloksen.


 Zuiin meikkipuuterilla saa aikaan levitystavasta riippuen halutessaan hyvin peittävän lopputuloksen. Mikäli toivot luonnollisempaa lopputulosta, puuteri kannattaa levittää perinteisellä puuterisudilla kun taas peittävämpään lopputulokseen pääset puuterivipalla painelemalla tai kabukilla pyörittelemällä.
Classic huulipunat ovat koostumukseltaan ihanan kermaisia ja kosteuttavia, eivätkä kuivahda päivän aikana huulille. Tämän olen saanut huomata, kun olen kiiruhtanut päivän aikana paikasta toiseen ja ei ole tarvinnut lisätä huulipunaa. Pigmenttirikkaus on myös taattu.


Eyebrow definer on taas huima tuote, koska sillä on myös hoitava ominaisuus mehiläisvahan, karitevoin ja auringonkukka siemenöljyn ansiosta. Jollet ole aiemmin kokeillut luonnonkosmetiikkatuotteita, niin kannattaa ehdottomasti klikata itsensä Miraz Organic ja tilata muutama tuote, koska et tule katumaan vaan ihastut. Zuii Organicsin tuotteita löydät myös Ruohonjuuri-myymälöistä. 


Teen tänään esittelyä InstaStoryssa näistä ihanista luonnonkosmetiikkatuotteista!

*

 Zuii Organic Foundation meikkipuuteri sävyssä Creme


Zuiin peittävä meikkipuuteri luo kasvoille terveen hehkun ja suojaa samalla ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä. C-vitamiini ja ruusun terälehdet vahvistavat antaen iholle luonnollisen kosteussuojan. Samalla ne rauhoittavat vahingoittunutta ihoa ja suojaavat ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä. Sopii kaikille ihotyypeille, myös rasvoittuvalle ja herkälle. Levitys: Kaunis ja tasainen sävy syntyy levittämällä puuteri kasvojen iholle napakalla puuterisiveltimellä, pyörivin liikkein. Voit säätää meikkipuuterin peittävyyttä vaihtelemalla levitystekniikkaa kevyestä meikkivoiteen kiinnityksestä, huolelliseen pyörivään liikkeeseen. Sävyvalikoimasta löydät myös varjostus- ja aurinkopuuterisävyt. Meikkipuuteri sopii käytettäväksi sellaisenaan tai yhdistettynä Zuiin meikkivoiteen kanssa.


        Zuii Organic Eyebrow Definer sävyssä Taupe
Zuiin kulmakynän ainutlaatuisen viistopäisen muotoilun ansiosta saat helposti pitkäkestoiset ja kauniisti muotoillut kulmakarvat asvojasi kehystämään. Lyhyillä, kulmakarvojen suuntaisilla vedoilla tuuhennat, siistit ja muotoilet kulmasi halutun malliseksi. Kauniin meikin ohella Zuiin mehiläisvaha, karitevoi ja auringonkukan siemenöljy hoitavat ihoasi.Zuii Organic Classic Lipstick uutuussävyssä Charm

Zuii Organic voidemainen huulipuna hoitaa ja ravitsee huulia. Kestävää ja täyteläistä koostumusta on rikastettu jojoballa ja auringonkukalla. A- ja E-vitamiinien suojaavien ja kosteuttavien ominaisuuksien lisäksi huulipunat sisältävät Aloe Veraa, jossa on paljon B1-, B2- ja B6-vitamiineja sekä kalsiumia. 


Instagramissa: Miraz Organic & Zuii Organic Nordic

Nettiputiikki: Miraz OrganicSHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig