sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Eräänä kauniina päivänä

Eilen soin hilpeän rennossa duurissa. Nuuhkin puhdasta ja sokerileipomusten tuoksuista kotia, otin lasin viiniä ja nautin Putouksen antimista. Kuuntelin ysärihittejä, kuten Tina Cousinsia ja suunnittelin neljättä tatuointia. Levollinen olo, kuukauden kestänyt projektini on edennyt hyvin. Voin olla todella tyytyväinen! Hetken kaikki on tässä, nautin ja jatkan uurastusta. Vielä tai itse asiassa enää 8 kuukautta. Kuukauden sisällä on luvassa kaksi matkaakin hyvässä seurassa :) Olen intona, mutta maltillisesti!






Kokeilin eilen iltana Watson leffapalvelua. Olen Buzzadorina ja sain tehtäväkseni kokeilla kolmen leffan verran Watsonia ilmaiseksi.Watson todellakin toimii ja on ihana katsoa aikalailla uusia leffoja kotisohvalta. Tumman veden päällä on erittäin koskettava ja ajatuksia herättävä elokuva, katsomisen arvoinen!

Muistanette Muumeista tutun Näkymätön lapsi-kertomuksen? Ninni, joka muuttui ironian takia näkymättömäksi. Sama pätee myös aikuisiin. Kartetaan liian äänekkäitä ja riidanhaluisia ihmisiä, sillä he ovat usein kiusana siulullemme. Jos joskus satut vertaamaan itseäsi muihin, niin älä tule katkeraksi, koska aina on ja tulee olemaan suurempia ja pienempiä persoonallisuuksia kuin sinä itse olet. Puhu ja osaa kuunnella. Kuunteleminen on tärkeä taito. Kun rauha on sydämessä, kaikki on hyvin. Materia ei tuo onnea. Olen myynyt kirppiksellä paljon olevinaan minulle niin tärkeitä tavaroita. Pärjään ilman niitäkin, ei ole tullut vielä seinä vastaan :D Eläkäämme tyrmäävän tyylikästä elämää. Ihmiset ovat erilaisia, heidän arvonsa ja elämäntyylinsä ovat erilaisia. Jokainen omalla tyrmäävällä tyylillään.






Olet osa maailmankaikkeutta ja sinulla on oikeus elää sellaista elämää, kun itse haluat. Ainakin meillä suomalaisilla on tämä etuoikeus. Suomessa on suht hyvin ihmisoikeus asiat. Tee unelmien eteen töitä, niin voit nauttia täydellä sydämellä saavutuksistasi. Anna elämälle mahdollisuus. Muista, että heikot ovat julmia, ja lempeyttä voi odottaa vain voimakkailta. Aina ei ehkä tiedä, oletko onnellinen vai surullinen, tai kumpaa edes pitäisi olla. Elämä on ajoittain kärsimystä, mutta vaikeudet kasvattavat. Kaikki on väliaikaista. Eräänä kauniina päivänä, jospa se tapahtuisikin nyt eikä sitten joskus, nimittäin ihmisten asenteiden muutos ja unelmien toteutuminen.







Elämä on täynnä sankaruutta, mutta myös petollisuutta. Pidä silmäsi auki!
Kaikki kiiltävä ei ole kultaa eikä niin auvoiselta näyttävä tie aina johda suoraan menestykseen.

Uskalla olla oma itsesi.

Ota opiksesi elämänvarrella sattuneista kolhuista ja luovu sopuisasti nuoruuden leikeistä. 
Nuori voi olla ulkoisesti ja pilke silmäkulmassa pitää nuorena. Mutta ne nuoruuden "tyhmyydet" on parempi jättää jo taakse ja käyttäytyä aikuismaisesti. Ei kannata lyödä päätään seinään.
On hyvä tutustua itseensä ja ottaa etäisyyttä rutiineihin.
Muista levätä, koska väsymyksestä syntyy turhaa stressiä ja pelkoja.

Maailma on kaunis paikka, kun oivaltaa sen monimuotoisuuden.
Tee elämästäsi elämänmakuisen kaunis kertomus. 
Älä päästä ketään toista elämäsi herraksi.
Kuule. Kuuntele. Puhu. Näe. Tunne ja nauti.
Elä hetkessä. Jospa se kaunis päivä olisi juuri tänään ja tässä.



Loppuun sielua hyväilevä ihana kanapasta-resepti.

Tomaattinen kanapasta

500g Tagliatellea
600 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
2 rkl rypsiöljyä
3 valkosipulinkynttä
1 iso sipuli
1 tetra Pirkka yrttimaustettua tomaattimurskaa tai valmista pastakastiketta
1 prk Creme Bonjour cuisine paprika & chili
1/2 punttia tuoretta basilikaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
pippuria ja suolaa myllystä




Silppua sipulit ja murskaa valkosipulit ja kuullota öljyssä. Laita pastavesi tulille. Ala kypsentää pannulla broilereita, ja sillä välin puolita kirsikkatomaatit ja pieni aurinkokuivatut tomaatit. Kaada tomaattimurska pannulle ja kuumenna. Sekoita jukkoon Creme Bonjour cuisine, kirsikkatomaatit ja aurinkokuivatut tomaatit sekä pasta kiehumaan suolattuun veteen. Lisää silputtu basilika kastikkeen joukkoon, valuta pasta ja kaada siihen reilu tumaus oliiviöljyä, sekoita. Kaada pasta kastikkeen joukkoon, sekoita ja nauti parmesanin ja punkkulasillisen kera.

Teillä on ollut postauksiini niin kauniita sanoja ja ajatuksia, olette parhaita!





SHARE:

5 kommenttia

  1. Elämä on tässä ja nyt. On taito elää hetkessä ja olla onnellinen omasta elämästään. Minusta tuntuu, että sinä osaat sen. Suloista sunnuntaita sinulle !

    VastaaPoista
  2. Se pitää kyllä paikkansa että tatuointeihin
    jää koukkuun sanon näin koska olen
    itse niiden suuri ystävä <3 Kunnolliset
    tekijät ovat vain harvassa.......

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä nyt nyrkkipajaan kukaan tervejärkinen menisi :D Kun piirtää itse mallin ja vie sen ammattitaitoiselle, niin ei voi syyttää kuin itseään jos lopputulos ei miellytä. Inkku Escobar on valtavan taitava tatuoijatar!

      Poista
  3. Joo tiedän Inkun mutta Pepe ei ole tekemässä
    tällä kertaa harmi se mies teki hyvää jälkeä.....
    Lisäksi kuopiossa on Tinos tattoo jossa jälki
    kuin taidetta :) Kosmeettiset tatuoinnin
    mulle on tehnyt Hantta krause helsingissä.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Blog Design Created by pipdig