sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Ajatuksia, rakkautta, arvoja sekä jee-fiilis!

Olin voittanut Karkkipurkki-blogin arvonnassa Inissia Nespresso kahvikapselikoneen, wau!!
Siis aivan huippua, kiitos :) Alankin testailemaan eri kahvimakuja heti matkan jälkeen.

 Kuva

  Lauantai oli leppoisan ihana. Vietin sitä kera rakkaideni. Kävimme grillaamassa rannalla nakkeja, nautittiin aurinkohetkistä. Syötiin parvekeaamiainen, leikittiin kisujen kanssa ja oleiltiin. Maija oli kovin innokas apulainen pakkaamisessa, hän niin tykkäsi käsimatkatavaralaukustani. Olen laihtunut pariin kuukauteen -18 kiloa ja huomaan, ettei kroppa aina meinaa pysyä mukana suuressa muutoksessa. Mutta olo on paljon parempi kuin 18 kiloa sitten. Vielä muutama kilo ja sitten rakentamaan lihasmassaa. Oma tavoitteeni ei ole ollut laihtua vaan voida hyvin, vahvistua ja parantaa kuntoa. Superdieetin myötä olenkin ennen kaikkea vahvistunut.Tämä tulos on saatu hiellä, muutamalla kyyneleellä ja nautinnolla parempaa oloa kohtaan. Lomalla aion nauttia hyvästä ruuasta ja kuntoilusta. Miamissa on sen verran kuuma, että siellä selviää pitkälti nauttimalla nesteitä, mutta aion nauttia toki hyvästä ruuastakin. Minulla vaan tahtoo olla sellainen kroppa, että kesäkuumalla unohdan aina syödä, kun liian kuuma sää vie ruokahalut.

Illalla autonkeula on kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja huomenaamuna alkaakin kauan odotettu Amerikan ja Bahamasaarten matka. To do-lista on tsekattu ja kaikki pitäisi olla mukana ja kunnossa matkaa varten. Toivon enkeleitä matkalle mukaan. Olen kova ikävöimään, mutta kisuilla ei ole hätää mieheni ja äitini hellässä hoidossa. Eikä miehelläni ole hätää kisujen hellässä huomassa ;)Kesä on rentoilun kulta-aikaa. Lomalla on aikaa miettiä syvällisiä asioita. Millä sitten on väliä, miten elämäsi arvo määräytyy?

Sillä on väliä, mitä annoit ja loit, ei sillä mitä ostit tai sait.
Sillä on väliä, mitä merkitsit, ei sillä miten menestyit. Sillä on väliä, mitä opetit, ei sillä mitä opit.
Sillä on väliä, miten rehellinen olit, miten sympaattinen, miten rohkea ja antelias.
Annoitko toisille rohkeutta elämään, voimia jaksamaan ja uskoa tulevaan, sillä on väliä.
Sydän kertoo sen milloin on oikealla tiellä. Ei ole olemassa normia, jonka mukaan ihminen tulisi automaattisen onnelliseksi.

Elämän merkitys ei synny vahingossa.
Se ei ole sattumien summa vaan valintojen tulos.

Valitse elämä, jolla on väliä.Leppoisaa viikonloppua,


SHARE:

2 kommenttia

  1. Aivan ihanaa lomaa! Täällä jäädään odottamaan kuvia ja juttuja reissusta, kun palaatte! <3

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig