sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Niin hyvin, että hävettää!

Olen kuunnellut lomalla paljon musiikkia ja täytyy todeta, että Cheek on aivan loisto sanoittaja. Hän osaa kehua itseään ironisen hienosti. Löysin facebookista pari niin osuvaa sanontaa, että ne on nyt aivan pakko julkaista täälläkin.
Huomenna saatte matkapostauksen osa 1.Suku. Se on asia, jota ihminen ei voi valita. Mutta onneksi kaverit ja ystävät voi valita aivan itse ja ne ihmiset joihin pitää yhteyttä :)
Omasta suvustani en ole kovinkaan ylpeä. Aina täytyisi miettiä ennen kuin toimii, mutta tässä suvussa toimitaan ensin ja mietitään vasta sen jälkeen, jos silloinkaan. Niinkuin raamatussa ja muinaisuskonnoissa esiintyvän luvun 7 johdosta sanotaan, tee toiselle mitä haluaisit hänen tekevän itsellesi; äläkä tee toiselle mitä et toivoisi tehtävän itsellesi. Se jos täytyy valehdella toisille puhdistaakseen oma maineensa tai se, että täytyy pitää salaa yhteyttä johonkin ihmiseen etteivät vaan muut saa tietää. Miksi asioita peitellään? Jokainen aikuinen ihminen pitää yhteyttä kehen haluaa, emmehän ole pässejä talutushihnoissa? 

On tärkeää erottaa omat tunteensa muiden tunteista ja tiedän, että minulla on oikeus puhua tunteistani ääneen ja esittää näkemyksiäni. Tämä ei tarkoita sitä, ettenkö haluaisi olla kohtelias ja välttää olemasta ilkeä kenellekään.  On uskallettava olla oma itsensä, eikä miettiä sitä muut ajattelevat. Läheisriippuvaisuus ja liika miellyttäminen eivät vie pitkälle. Cheekin sanoin, "Menee niin hyvin, että hävettää. Mä en saa tätä loppumaan..Menee niin hyvin, että hävettää. Tähän alkaa pikkuhiljaa tottumaan. "


Alla oleva kuva on otettu Bahamalla ja kuvassa on Lieksan Lehden Lile- maskotti. Maskotti, jonka kanssa otetaan kuva eri kohteissa ja lähetetään sitten lehden toimitukseen.


Kaunista sunnuntaita!SHARE:

3 kommenttia

  1. Samaa mieltä että cheek on hyvä sanoittaja. Sen lisäksi myös tykkään laulusta, esiintymisestä jne. Eilen sainkin katsoa hienon keikan oulun qstockissa!

    VastaaPoista
  2. Jihaa, jään innolla odottamaan sun matkapostauksia ja kuvatulvaa!

    VastaaPoista
  3. Samoja ajatuksia kuin minunkin päässä ;) Mustalammas oli kyllä paras... pätee kyllä vähän joka paikassa.

    VastaaPoista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig