keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Atlantin rannalla ja vähän Karibianmerenkin :)

Miami. Miami Beach. Heat and Hot. Vacation and Relax. Airport Lounge. Tässä päivän sanoja. Lentomme lähtee iltamyöhällä, mutta vielä on koko päivä aikaa nauttia ihanasta Amerikasta : ) Lennämme Miamista Berliiniin ja Berliinistä Helsinki-Vantaan lentokentälle. Matkustamiseen kuluu vajaa 15 tuntia, siihen päälle autossa istuminen kotiin, niin siinä on vierähtynytkin sellaiset reilu 20 tuntia matkaamiseen. Mutta en valita!

Had a fab time but have to go home! Uusia matkasuunnitelmia laatimaan.
Elokuulla vuorossa Helsingissä Dinner in the sky-tapahtuma ja Cheekin stadionkeikka Golden Circle-aitiossa. Toivon, että pääsen seuraavalle matkalle mieheni kanssa. Yrittäjän elämä ei ole helppoa nyky Suomessa.

On niin ihana nähdä illalla omat rakkaat pitkästä aikaa!
Alkaa ihan itkettämään, kun ajattelenkin heitä. Ihanaa, että minulla niin rakkaita ihmisiä ja nelijalkaisia, että kaipaan heitä :)

Kepeän kivaa keskiviikkoa!
PS.Muistakaa osallistua arvontaan, klik!
PPS. Taisin löytää jotain kivaa uutta arvontaa varten ;) 


SHARE:

3 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Me otettiin Miamiin lento+hotelli Travellinkin kautta, 10 päivää 5 tähden hotellissa 1650e. Bahamalla kävimme laivalla ja Orlandossa lentämällä, amerikkalaisen Spiritin lennoilla. Spiritin lennot olivat todella edulliset 20e meno-paluu.

      Poista

Positiivinen kommenttisi ilahduttaa aina, kiitos! ♥

Blog Design Created by pipdig